Τσάντες για καρότσια: Απαραίτητες για τη βόλτα του μωρού σας

Τσάντες για καρότσια για βόλτα. Ένα προϊόν που μπορεί να αποδειχθεί πιο χρήσιμο από οποιοδήποτε άλλο κατά τον περίπατο σας με το μωράκι σας και το καροτσάκι του. Οι ευρύχωρες και οργανωτικές αυτές τσάντες πραγματικά μπορούν να σώσουν ή και να προλάβουν «καταστάσεις» που θα θέλατε να αποφύγετε κατά τη βόλτα σας. Όταν όμως προβαίνετε σε μια τέτοιου είδους αγορά, τι θα πρέπει να προσέξετε; Για να μην αγχώνεστε, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα κατάλληλα tips που θα σας οδηγήσουν στην ιδανική επιλογή. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά μέσα από το κείμενο που ακολουθεί.

Τσάντες για καρότσια για βόλτα: 4+1 tips για να βρείτε την κατάλληλη

 

  1. Δώστε βάση στην ύφανση της τσάντας

Ένας από τους ρόλους που παίζουν οι τσάντες για καρότσια για βόλτα, είναι και η προστασία του ίδιου του καροτσιού. Ελέγξτε το ύφασμα στην τσάντα του καροτσιού για να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά στιβαρό και ότι η ύφανση είναι σκληρή και ανθεκτική.

  1. Ελέγξτε τις ραφές της

Η συμπαγής ραφή είναι αναπόσπαστο μέρος μιας πραγματικά καλά κατασκευασμένης τσάντας για καρότσια. Έτσι, τη βοηθά να παραμένει στέρεα και σταθερή ακόμα και στις πιο αυστηρές συνθήκες ταξιδιού, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος σκισίματος. Εκτός αυτού, οι καλές και συμπαγείς ραφές επιβεβαιώνουν την ποιότητα κατασκευής. 

  1. Όσο πιο μεγάλη τσάντα επιλέξετε, τόσο περισσότερα πράγματα θα χωρά

Μία τσάντα με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο είναι αυτό που χρειάζεστε για τις άνετες μετακινήσεις σας με το μωρό. Βάζοντας τα απαραίτητα πράγματα και αξεσουάρ μέσα της, δε θα φοβάστε μήπως ξεχάσετε κάτι. Προτιμήστε μία τσάντα με πολλές θήκες για εύκολη πρόσβαση και γρήγορη εύρεση του κάθε αναγκαίου αντικειμένου.

+1.  Δοκιμάστε τις λαβές της


Οι ποιοτικές λαβές μεταφοράς θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε εύκολα την τσάντα καροτσιού για βόλτα στο αυτοκίνητο ή και να ανεβείτε τις σκάλες. Τα χερούλια πρέπει να είναι στιβαρά και ιδανικά σε δύο σημεία πάνω στην τσάντα, ώστε να μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα με δύο χέρια π.χ. ένα στο πάνω μέρος και ένα στο πλάι. Ιδανικότερες όλων, είναι οι λαστιχένιες λαβές που εκτός από αρκετά στέρεες και συμπαγείς, διευκολύνουν τα χέρια κατά το τράβηγμα, χωρίς να προκαλούν πόνο!

Τσάντες για καρότσια για βόλτα: Οι προτάσεις του The Baby City

  • STOKKE τσάντα – αλλαξιέρα

Η νέα τσάντα για καρότσια της Stokke φέρνει επανάσταση, καθώς προσφέρει έναν πανέξυπνο ελιγμό που διευκολύνει τη βόλτα σας! Μπορείτε να την εφαρμόσετε αφενός πάνω στο καρότσι κι αφετέρου, να την χρησιμοποιήσετε σαν τσάντα ώμου ή σαν τσάντα πλάτης. Επιπλέον, προσαρμόζεται εύκολα χάρη στους ειδικούς κρίκους της και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα πράγματα του μωρού σας. Διαθέτει ακόμα πολλαπλές τσέπες συμπεριλαμβανομένου και μιας αδιάβροχης πλαϊνής τσέπης για πρόσθετα πράγματα. Τέλος το στρωματάκι αλλαγής είναι τοποθετημένο στο πλαϊνό άνοιγμα για εύκολη πρόσβαση, ενώ συμπεριλαμβάνεται και ένα αποσπώμενο τσαντάκι για μικροπράγματα!

Βρείτε την κορυφαία πρόταση της STOKKE σε δύο χρώματα: Black Melange & Deep Blue.

  • Τσάντα αλλαγής INGLESINA “APTICA”

H Inglesina δημιούργησε για σας μία πολυλειτουργική τσάντα αλλαγής με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Έτσι, μπορείτε να βρίσκετε πάντα αυτό που χρειάζεστε για σας και το παιδί. Είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενο τσαντάκι – φάκελο με πρακτική αλλαξιέρα η οποία αφαιρείται εύκολα, για γρήγορη μετακίνηση μέχρι το μπάνιο για την αλλαγή της πάνας. Διαθέτει επίσης δύο ισοθερμικές θήκες, οι οποίες κρατούν το φαγητοδοχείο και το μπιμπερό στη σωστή θερμοκρασία.

Η τσάντα αλλαγής της Inglesina είναι διαθέσιμη σε μία σειρά μοναδικών χρωμάτων όπως: μπεζ, γκρι, μαύρο και μπλε.

Ανακαλύψτε τη συλλογή του The Baby City σε τσάντες για καρότσια για βόλτα


Φυσικά, οι προτάσεις του The Baby City σε καρότσια για βόλτα δε σταματούν εδώ. Στο premium one-stop-shop μας θα βρείτε όλες τις νέες επώνυμες προτάσεις των κορυφαίων brands στις τσάντες που κάνουν την διαφορά με την ποιότητα, την πρακτικότητα και το στιλ τους. Ανακαλύψτε τις online στο www.thebabycity.gr και αποκτήστε αυτή που σας καλύπτει ιδανικά με:

  • Δυνατότητα για 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Δωρεάν παράδοση (ισχύει για παραγγελίες άνω των 50€)
  • Παράδοση εντός Αττικής από 3 έως 5 ημέρες
  • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Τσάντες για καρότσια: Απαραίτητες για τη βόλτα του μωρού σας»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο The Baby City Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *