Γυαλιά ηλίου παιδικά

Γυαλιά ηλίου παιδικά, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την προστασία της όρασης των μικρών μας φίλων. Τα μάτια των παιδιών είναι πολύ πιο ευαίσθητα και ευπαθή από των ενηλίκων όταν εκτίθενται στην UV ακτινοβολία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα παιδί, μέχρι την ηλικία των 18, λαμβάνει περίπου το 80% της ηλιακής ακτινοβολίας που δέχεται σε ολόκληρη τη ζωή του. Γι’ αυτό, κάθε φορά που εκτίθεται στον ήλιο, είναι σημαντικό να μην ξεχνά να φορά τα γυαλιά που θα το προστατεύσουν.

Γυαλιά ηλίου παιδικά: Τι πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή τους;

Ποια είναι όμως τα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουμε εμείς οι γονείς για να επιλέξουμε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου παιδικά; Επειδή η υγεία των μικρών μας φίλων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας, είναι σημαντικό να επιλέξουμε γυαλιά υψηλής ποιότητας. Έτσι λοιπόν, οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν είναι οι εξής:

 

Επιλέγουμε γυαλιά ηλίου που…

 

1. Προσφέρουν απόλυτη προστασία από τις UV ακτίνες

Τα μάτια των παιδιών δέχονται πολλαπλάσια ακτινοβολία UV από των ενηλίκων κατά την έκθεσή τους στον ήλιο. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι τα μάτια ενός παιδιού κάτω των 10 ετών, επιτρέπουν έως και 6 φορές περισσότερη υπεριώδη ακτινοβολία! Γι’ αυτό και χρειάζονται γυαλιά ηλίου παιδικά που να προσφέρουν κορυφαία προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις UVB.

2. Διαθέτουν το ειδικό σήμα CE

Κάθε αξιόπιστο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά πρέπει να διαθέτει το πιστοποιητικό CE από την Ευρωπαϊκή Ένωσης. Έτσι λοιπόν, τα παιδικά γυαλιά ηλίου που το φέρουν, σημαίνει ότι πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας ως προς την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους.

3. Εφαρμόζουν σωστά στο παιδικό πρόσωπο 

Τα παιδιά μεγαλώνουν συνεχώς και αλλάζουν. Γι’ αυτό και πρέπει να φορούν γυαλιά ηλίου τα οποία να προσαρμόζονται άριστα στις αναλογίες του προσώπου τους, ανάλογα πάντα με την ηλικία τους. Μόνο έτσι, μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι τους προσφέρουν την απαιτούμενη προστασία.

Εμπιστευτείτε τα κορυφαία γυαλιά ηλίου παιδικά!

Όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, αξίζει να απολαμβάνουμε τον ήλιο, χωρίς ωστόσο να αμελούμε για την προστασία των ματιών μας από τις συνέπειές του. Ο καλύτερός μας σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι άλλος από τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου παιδικά. Αν λοιπόν αναζητάτε το ιδανικό δώρο για τους μικρούς μας φίλους, τότε δεν έχετε παρά να γνωρίσετε και να εμπιστευτείτε τη βραβευμένη σειρά Navigator με την υπογραφή BABIATORS. Έρχονται απευθείας από την Αμερική και προσφέρουν:

  • 100% προστασία από τις UV ακτίνες.
  • Υψηλή ανθεκτικότητα φακών και σκελετού.
  • Άριστη εφαρμογή.

Θα τα βρείτε στο The Baby City, διαθέσιμα σε δύο μεγέθη για παιδιά 0-2 ετών και 3-5 ετών, καθώς και σε 3 μοναδικά χρώματα: μπλε, ροζ και μαύρο!

Εδώ, θα βρείτε τα πάντα για τους μικρούς μας φίλους!

Αναζητάτε γυαλιά ηλίου παιδικά που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους; Βρείτε ό,τι ψάχνετε για τα παιδιά, μόνο στο The Baby City. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά στους άνετους και ασφαλείς χώρους μας και να απολαύσετε την κορυφαία μας εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο και έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα, προτείνοντας τις κατάλληλες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Φυσικά, μπορείτε πάντα να πραγματοποιείτε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά μέσα από το πλήρως ανανεωμένο www.thebabycity.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *