Πολυκαρότσια μωρού: Προτάσεις που ξεχωρίζουν

πολυκαρότσια μωρού

Πολυκαρότσια μωρού, τα έξυπνα συστήματα μεταφοράς που καλύπτουν πολλές περισσότερες ανάγκες από μία απλή μετακίνηση. Πρόκειται για την τέλεια επιλογή για κάθε απαιτητικό γονιό, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Ποιοι είναι όμως οι τύποι τους και ποιες οι δυνατότητες που προσφέρουν; Ποια είναι τα πιο έμπιστα brands της αγοράς που αξίζει να εμπιστευτείτε και σε ποιο κατάστημα βρεφικών ειδών θα τα βρείτε; Μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες σας.

Πολυκαρότσια μωρού: Οι δύο τύποι τους

  • Πολυκαρότσια 3 σε 1

Πρόκειται για τα δημοφιλέστερα πολυκαρότσια της αγοράς, καθώς είναι φτιαγμένα για να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες μεταφοράς του μωρού σας.  Συνδυάζουν:

  1. Καρότσι μεταφοράς
  2. Καθισματάκι αυτοκινήτου
  3. Πορτ μπεμπέ (καλαθούνα). Κουμπώνει πάνω στο σκελετό του πολυκαροτσιού για τη μεταφορά του μωρού, ενώ χρησιμοποιείται και σαν κρεβατάκι.

Είναι εξαιρετικά χρήσιμα, ιδιαίτερα κατά τους πρώτους μήνες της νέας του ζωής, καθώς μπορούν να μεταφέρουν το μωρό χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει κάθισμα. Για παράδειγμα, μπορεί να κάθεται στο κάθισμα αυτοκινητου στο σπίτι και στη συνέχεια να μεταφερθεί με αυτό στο αυτοκίνητο και μετά στη βόλτα του με το καρότσι. Μάλιστα, αρκετά από αυτά συμπεριλαμβάνουν και έξτρα αξεσουάρ όπως ποδόσακο και τσάντα οργάνωσης.

  • Πολυκαρότσια 2 σε 1

Η διαφορά τους σε σύγκριση με τα πολυκαρότσια 3 σε 1 είναι ότι αντί για τρεις καλύπτουν δύο από τις ανάγκες που αναφέραμε παραπάνω. Συνήθως, η δεύτερη βασική δυνατότητά τους είναι το πορτ μπεμπέ. Υπάρχουν ωστόσο και εκείνα που μετατρέπονται σε καθισματάκια αυτοκινήτου. Επίσης, οι τιμές τους είναι και πιο χαμηλές σε σύγκριση με αυτές των καροτσιών 3 σε 1.

 

Αγορά πολυκαροτσιού: Τι πρέπει να προσέξουμε;

Πριν προχωρήσουμε στην αγορά του ιδανικού καροτσιού με βάση τις ανάγκες μας, είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι πληροί μία σειρά βασικών γενικών προδιαγραφών όπως:

 

1. Ευκολία μετατροπής

Το πολυκαρότσι είναι σημαντικό να μετατρέπεται εύκολα σε πορτ μπεμπέ ή παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Οι άνθρωποι του The Baby City είναι πάντα εδώ για να σας εξηγήσουν τα πάντα σχετικά με την διαδικασία, αλλά και για να πραγματοποιήσουν μία live επίδειξη του πώς λειτουργεί το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

 

2. Τροχοί

Στην αγορά κυκλοφορούν καρότσια με μονές και διπλές ρόδες. Οι μονές κάνουν τα καρότσια πιο εύκολα και άνετα στη μετακίνησή τους, ενώ οι διπλές εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάθε έδαφος.

 

3. Χερούλια / μπάρα οδήγησης

Πρέπει να προσφέρουν μία άνετη αίσθηση κατά την αφή και να αυξομειώνονται σε ύψος, έτσι ώστε το καρότσι να είναι εξίσου λειτουργικό και από τους δύο γονείς.

 

4. Φρένα

Η λειτουργία τους πρέπει να είναι ταυτόχρονα ομαλή και αποτελεσματική. Η ασφάλιση των τροχών πρέπει να πραγματοποιείται άμεσα, εάν και εφόσον χρειαστεί.

 

5. Αποθηκευτικοί χώροι

Το καρότσι είναι σημαντικό να διαθέτει καλάθι κάτω από το κάθισμα, έτσι ώστε να αποθηκεύετε εκεί τα ρούχα και τα αξεσουάρ του μωρού σας, χωρίς να χρειαστεί να τα κουβαλάτε σε τσάντα στο χέρι σας.

 

6. Προστασία από τον ήλιο και τη βροχή

Ανεξάρτητα από την εποχή που βρισκόμαστε, ο καιρός μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Γι’ αυτό, το πολυκαρότσι πρέπει να διαθέτει σκίααστρο και να είναι αδιάβροχο, για τη βέλτιστη προστασία του μωρού σας.

 

Πολυκαρότσια μωρού: Τα top brands και οι νέες προτάσεις τους

Στην αγορά πλέον, μπορείτε να βρείτε άπειρες διαθέσιμες προτάσεις σε πολυκαρότσια. Ωστόσο, στην πραγματικότητα λίγες είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά με την ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο τους design. Ανάμεσα στις top συγκαταλέγονται τα:

 

Τα πολυκαρότσια QUAX αποτελούν μία από τις πιο premium επιλογές σας καθώς συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής μαζί με μίνιμαλ αισθητική. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα καρότσι της εταιρείας, είναι σίγουρο ότι όλοι οι γονείς θα γυρίσουν για να το θαυμάσουν. Φυσικά, εκτός από απόλυτα ασφαλή, είναι κατασκευασμένα με τα πιο ελαφριά υλικά, ενώ διαθέτουν και έξυπνες λύσεις αποθήκευσης.

Από τη γκάμα της εταιρείας, το The Baby City σας προτείνει το πολυκαρότσι AVENUE TRIO. Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σας με το στιλ του. Πρόκειται επίσης για ένα εξαιρετικής κατασκευής καρότσι που μετατρέπεται σε καροτσάκι με εσωτερικό μαξιλάρι, καθώς και σε κάθισμα αυτοκινήτου.

 

Τα παιδικά καρότσια Bugaboo είναι φτιαγμένα για να προσφέρουν μέγιστη άνεση, ευκολία και προστασία για το μωρό σας σε κάθε βόλτα ή μετακίνησή σας. Κάθε μοντέλο του brand διαθέτει δεκάδες επιλογές παραμετροποίησης στους τροχούς και στη θέση του παιδιού, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις πιθανές καταστάσεις

Η πρότασή του The Baby City είναι το πολυκαρότσι Bugaboo Fox2. Διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης το οποίο, σε συνδυασμό με το μοναδικό σχεδιασμό πλαισίου και τους μεγάλους του τροχούς, μπορεί να οδηγηθεί σε κάθε έδαφος.

 

Η φινέτσα είναι το στοιχείο που κάνει τα πολυκαρότσια Inglesina να ξεχωρίζουν.

Τα πολυκαρότσια Inglesina ξεχωρίζουν χάρη στην χαρακτηριστική διαχρονική φινέτσα τους. Εκτός όμως από ξεχωριστή εμφάνιση, προσφέρουν επίσης τη μέγιστη άνεση για το παιδί και τη μέγιστη πρακτικότητα για τους γονείς.

Για την κάλυψη των αναγκών σας, το The Baby City προτείνει το πολυκαρότσι Inglesina Aptica. Το όνομά του προέρχεται από το ελληνικό επίθετο ΑΠΤΙΚΟΣ,-ή,- ό, το οποίο υποδηλώνει τη σχέση ενός αντικειμένου με την αφή. Το μοντέλο εκπέμπει μια μοναδική αντίληψη της αίσθησης της αφής, την οποία εξερευνά και αποθεώνει, χάρη στο λεπτομερή σχεδιασμό του. Το σύστημα μεταφοράς περιλαμβάνει σκελετό, πορτ-μπεμπέ, στρώμα και Welcome Pad™, βάση στήριξης Standup και κάθισμα αυτοκινήτου. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει ως δώρο τη βάση cab και τη τσάντα DUALBAG.

 

Η Peg Perego είναι η ιταλική εταιρεία που έδωσε σχήμα στα καρότσια με τη μορφή που τα ξέρουμε σήμερα, αντικαθιστώντας τα παλιά βαριά υλικά κατασκευής τους με νέα πιο σύγχρονα και ελαφριά. Όλα τα καρότσια της κατασκευάζονται με γνώμονα την ασφάλεια του μωρού σας, ενώ είναι πιστοποιημένα με βάση τις νέες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Η πρότασή του The Baby City είναι το πολυκαρότσι Inglesina New Book Eclipse.  Χάρη στα μόλις 51 εκατοστά πλάτους του και με αναστρέψιμο κάθισμα που διπλώνει με το πλαίσιο, αποτελεί ένα από τα πλέν ευέλικτα καρότσια της αγοράς που μπορεί να κινηθεί με χαρακτηριστική ευκολία ακόμα και στους πιο στενούς χώρους ή πολυσύχναστους δρόμους.

 

Η νέα γκάμα πολυκαροτσιών ABC Design είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Κάθε παιδικό καρότσι που κυκλοφορεί με την υπογραφή της είναι ένα πρωτότυπο και ολοκληρωμένο μοντέλο που συνδυάζει έντονη σχεδιαστική προσωπικότητα, ποιοτικά υλικά και ανθεκτική κατασκευή.

Η πρότασή του THE BABY CITY είναι τo TURBO TRIO. Αυτό το εύκαμπτο, πολυλειτουργικό και αξιόπιστο πολυκαρότσι μετατρέπεται σε ελαφρύ και άνετο portbebe για το μωράκι σας, ενώ αξιοποιείται και ως κάθισμα αυτοκινήτου.

 

Επιλέξτε το ιδανικό πολυκαρότσι για το μωρό σας στο The Baby City

Aναζητάτε τα κορυφαία πολυμορφικά βρεφικά καρότσια της αγοράς; Στο The Baby City, το #1 premium one stop shop βρεφικών ειδών, θα βρείτε όλες τις νέες επώνυμες προτάσεις των δημοφιλέστερων brands, καθώς και μία ολοκληρωμένη σειρά από αξεσουάρ καροτσιών και καρότσια διδύμων. Ολοκληρώστε σήμερα την παραγγελία σας online στο www.thebabycity.gr και επωφεληθείτε με:

 

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες έως 50€
  • Έως και 12 άτοκες δόσεις για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Χρόνο παράδοσης εντός Αττικής από 3 έως και 5 μέρες.

Φυσικά, παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας και στο φυσικό μας κατάστημα, Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι (πλησίον The Mall Athens), για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε στην τελική σας επιλογή.

 

Τηλέφωνο πληροφοριών / παραγγελιών: 210 6106036

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Πολυκαρότσια μωρού: Προτάσεις που ξεχωρίζουν»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο The Baby City Blog.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *