Ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο & τα έπιπλά του

Βρεφικό δωμάτιο

Ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο και τα έπιπλά του: ένα από τα βασικά θέματα που σας απασχολούν ολόκληρες εβδομάδες – αν όχι μήνες – πριν από την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς σας στο σπίτι. Σίγουρα, η διακόσμησή του με μωρουδιακά χρώματα, υφάσματα και αξεσουάρ αποτελεί ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Η επιλογή ωστόσο των κατάλληλων επίπλων θα εξασφαλίσει τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα που χρειάζεστε στη νέα σας καθημερινότητα με το μωράκι. Ποια είναι αυτά; Ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί μέσα από το κείμενο που ακολουθεί!

Τι περιέχεται σε ένα ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο: #1 Κούνια ή προεφηβικό κρεβάτι

Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά. Το μωρό σας χρειάζεται έναν ασφαλή, σταθερό χώρο ύπνου. Μια κούνια ή ένα προεφηβικό κρεβάτι είναι ό,τι πρέπει, με την υποσημείωση ότι το δεύτερο θα είναι λειτουργικό για περισσότερα χρόνια, όσο μεγαλώνει το μωράκι σας. Επιλέξτε κάποιο με αρκετό χώρο από κάτω, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος για την αποθήκευση μωρουδιακών αντικειμένων. Απολαύστε όλη τη συλλογή κρεβατιών του The Baby City εδώ.

Τι περιέχεται σε ένα ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο: #2 Βρεφικό στρώμα

Θυμηθείτε, οι περισσότερες κούνιες/ βρεφικά κρεβάτια δεν περιέχουν στρώμα, οπότε πρέπει να το αγοράσετε ξεχωριστά. Αυτό που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να προσφέρει ιδανικές συνθήκες υγιεινής και να υποστηρίζει άψογα τη σπονδυλική στήλη και τα άκρα του μωρού σας. Για να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας, επιλέξτε ένα επώνυμο, υποαλλεργικό και αντιβακτηριδιακό στρώμα από την πλούσια συλλογή του The Baby City εδώ.

Τι περιέχεται σε ένα ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο: #3 Αλλαξιέρα / συρταριέρα

Εφόσον υπάρχει διάθεσιμο χώρος για αλλαξιέρα, προσπαθήστε να βρείτε μία που να κάνει διπλή δουλειά και να μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέλλον ως συρταριέρα! Ο ρόλος της αλλαξιέρας είναι διττός, καθώς όχι μόνο πλαισιώνει και ολοκληρώνει το βρεφικό δωμάτιο, αλλά και γιατί βοηθά στο σωστό – και με οργάνωση – άλλαγμα του μωρού. Βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας εδώ.

Τι περιέχεται σε ένα ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο: #4 Πολυθρόνα θηλασμού

Ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο χωρίς κουνιστή καρέκλα δε γίνεται! Είναι απαραίτητη τόσο για το τάισμα ή το θηλασμό του μωρού όσο και για την χαλάρωσή του στην αγκαλιά σας. Στη συλλογή του The Baby City θα βρείτε μοναδικές πολυθρόνες μαζί με άνετα και ταιριαστά σκαμπό που θα «κουμπώσουν» ιδανικά και στον δικό σας χώρο. Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή εδώ.

Τι περιέχεται σε ένα ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο: #5 Ντουλάπα

Φορμάκια, σεντονάκια, πάνες, λούτρινα παιχνίδια, πετσετάκια… τα αντικείμενα του μωρού δε θα σταματήσουν ποτέ να αυξάνονται. Κι επειδή ο χώρος στο βρεφικό δωμάτιο δε θα είναι ποτέ αρκετός, καλό θα ήταν να τον εξοπλίσετε με την κατάλληλη ντουλάπα, η οποία θα ταιριάξει απόλυτα με την διακόσμησή του. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και μία βιβλιοθήκη, στην οποία θα τοποθετήσετε όχι μόνο βιβλία, αλλά και διακοσμητικά. Δείτε τη συλλογή του The Baby City εδώ.

Ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο με την υπογραφή The Baby City

Ετοιμάζεστε να γίνετε γονείς για πρώτη φορά; Ναι, το να στήσετε και να οργανώσετε από την αρχή ένα ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Είμαστε όμως εδώ για σας, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε όλες τις συμβουλές που χρειάζεστε για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Επισκεφθείτε μας στις φιλόξενες εγκαταστάσεις μας, στην Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι, πλησίον The Mall Athens ή εξερευνήστε τη μεγάλη μας ποικιλία σε βρεφικά δωμάτια σήμερα κιόλας στο www.thebabycity.gr. Σε μας θα βρείτε όλες τις νέες συλλογές των κορυφαίων premium κατασκευαστών παγκοσμίως σε τιμές που αξίζουν και με:

  • Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς
  • Δωρεάν συναρμολόγηση
  • Έως 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6106036

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο & τα έπιπλά του

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο The Baby City Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *