Μάρσιποι για νεογέννητα: Επιλέγοντας τον ιδανικό

μάρσιποι για νεογέννητα

Μάρσιποι ή αγγλιστί slings, τα αξεσουάρ που μας είναι απαραίτητα για να μεταφέρουμε το μωράκι μας στην αγκαλιά μας με απόλυτη ασφάλεια. Η χρήση τους επιτρέπεται* από την πρώτη κιόλας μέρα. Ο ρόλος τους είναι να προσφέρουν τόσο σε μας όσο και σε κείνο την άνεση και την ελευθερία κινήσεων που χρειαζόμαστε στη νέα κοινή μας καθημερινότητα. Εκτός όμως από την αδιαμφισβήτητη χρηστικότητά τους, μας βοηθούν να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται, κάνοντας τους δεσμούς μαζί του ολοένα και πιο δυνατούς!

Μάρσιποι και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν

Η επιλογή του κατάλληλου μάρσιπου εξαρτάται από τις ανάγκες του γονέα, αλλά και του ίδιου του παιδιού. Μεταξύ άλλων, προτιμήστε μάρσιπους που…

1. Προσφέρουν μέγιστη άνεση στο μωράκι

Οι μάρσιποι πρέπει να είναι φαρδιοί στη βάση τους, ώστε να μην πιέζουν τα ποδαράκια του μωρού μας. Έτσι, θα νιώθει άνετο, ακριβώς σαν να το κρατάτε στην αγκαλιά σας.

2. Είναι εργονομικοί

Εκτός όμως από άνεση για τα μωράκια, είναι σημαντικό να προσφέρουν άνεση και σε σας που τα κρατάτε. Γι’ αυτό προτιμήστε μάρσιπους με εργονομική σχεδίαση που προστατεύουν τη μέση και την πλάτη σας.

3. Κατασκευάζονται από υλικά που σέβονται την επιδερμίδα του μωρού

Όλοι οι μάρσιποι του The Baby City φτιάχνονται από αντιαλλεργικά υλικά που σέβονται την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Τέτοιο είναι το μαλακό βαμβάκι, το οποίο και πλένεται εξαιρετικά εύκολα.

4. Διαθέτουν υψηλή αντοχή

Οι μάρσιποι πρέπει να ελέγχονται τακτικά για τυχόν φθορές ή σκισίματα. Μην ξεχνάτε επίσης να ρίχνετε τακτικά μία ματιά στα λουριά τους, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι σφίγγουν κανονικά.

+1.  Έχουν το σωστό νούμερο!

Οι μάρσιποι είναι διαθέσιμοι σε διάφορα νούμερα. Επιλέξτε εκείνον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του βάρους και της ηλικίας του μωρού σας. Για να είστε απόλυτα σίγουροι για την εφαρμογή του μάρσιπου, πάρτε το μωρό σας μαζί στο The Baby City και δοκιμάστε τον παρέα!

Ποια είναι η ιδανική θέση του μωρού μέσα στο μάρσιπο;

Ανεξάρτητα από το μάρσιπο που τελικά θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να δώσετε σημασία στη θέση του μωρού μέσα σε αυτόν. Το μωρό πρέπει να τοποθετηθεί σε τέτοιο ύψος, έτσι ώστε να μπορείτε να ακουμπήσετε το κεφαλάκι του με το στόμα του. Αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σημείο τόσο για την άνεσή του όσο και για την δική σας. Σε αυτή τη θέση, το βάρος του θα κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα, απομακρύνοντας την πιθανότητα πόνων στη μέση ή την πλάτη σας. Επίσης, ελέγχετε συχνά το μωρό σας, για να βεβαιώνεστε ότι κάθεται καλά και με ασφάλεια.

Μάρσιποι με την υπογραφή «The Baby City»: 3 προτάσεις που ξεχωρίζουν

Κάντε τη ζωή σας ως γονιός πιο εύκολη! Στο The Baby City, το #1 premium one-stop shop βρεφικών ειδών, θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα από μάρσιπους που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη από ποτέ. Ανάμεσα στις top επιλογές μας ξεχωρίζουν οι:

  • ΜΑΡΣΙΠΟΣ CYBEX YEMA για απόλυτη ασφάλεια

μάρσιποι για νεογέννηταΗ CYBEX συνεργάζεται με μαίες και ορθοπαιδικούς για τη δημιουργία των καλύτερων μάρσιπων, που επιτρέπουν την εργονομική μεταφορά του μωρού σας. Οι μάρσιποι CYBEX YEMA διαθέτουν ρύθμιση στη βάση τους που επιτρέπει στο μωράκι να κάθεται με απόλυτη ακρίβεια στη συνιστώμενη θέση. Επιπλέον, η πολυλειτουργική υποστήριξη κεφαλής και λαιμού τους εξασφαλίζει την απόλυτα ασφαλή μεταφορά τους. Είναι εγκεκριμένοι και πιστοποιημένοι από το International Hip Dysplasia.

Ανακαλύψτε τη σειρά εδώ.

  • Μάρσιποι STOKKE MYCARRIER (μπροστινός & πίσω) για μέγιστη άνεση

Κάθε μάρσιπος Stokke® MyCarrier™ μπροστινός & πίσω έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί προσεκτικά και εργονομικά για να ταιριάζει ακριβώς στις μαμάδες και τους μπαμπάδες όλων των μεγεθών όσο το παιδί σας μεγαλώνει. Απόλυτα προσαρμόσιμος για τη σωστή κατανομή του βάρους με μαλακά βαμβακερά ένθετα θέσης που κάνουν τη μεταφορά του παιδιού άνετη για το γονιό και το παιδί.

Ανακαλύψτε τη σειρά εδώ.

  • ΜΑΡΣΙΠΟΣ INGLESINA FRONT για απολαυστικές εξόδους

Αυτός ο μοντέρνος μάρσιπος αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε πλήρως τις πρώτες εξόδους με το μωρό σας και να κινείστε άνετα με πλήρη ελευθερία, παραμένοντας πάντα σε επαφή με το μωρό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διπλή θέση για το μωρό: με μέτωπο προς τη μητέρα (για τους πρώτους μήνες) και μέτωπο προς το δρόμο (για τους επόμενους μήνες).

Ανακαλύψτε τη σειρά εδώ.

 

Όλη η γκάμα του The Baby City σε μάρσιπους είναι διαθέσιμη online στο www.thebabycity.gr, καθώς και στην διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι, δίπλα στο The Mall Athens.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 210 6106036

 

*Η χρήση των μάρσιπων επιτρέπεται από την πρώτη κιόλας μέρα ζωής του μωρού σας. Εάν ωστόσο έχει γεννηθεί με μικρό βάρος ή είναι κρυωμένο, καλά θα κάνετε να συμβουλευτείτε τον έμπιστο ιατρό σας.

 

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Μάρσιποι για νεογέννητα: Επιλέγοντας τον ιδανικό»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο The Baby City Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *