Βρεφικό δωμάτιο & διακόσμηση τοίχου

Βρεφικό δωμάτιο και διακόσμηση τοίχου, ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν λίγο πριν το μωράκι σας έρθει στον κόσμο. Ο χώρος του εκτός από άνετος και ασφαλής, χρειάζεται να είναι και καλαίσθητος. Έτσι, τόσο εσείς όσο και εκείνο θα νιώθετε ευχάριστα μέσα σε αυτόν. Ποια είναι όμως τα βήματα για να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα; Μάθετε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

 

Βρεφικό δωμάτιο & διακόσμηση τοίχου σε 3+1 βήματα

 

  1. Προτιμήστε παλ χρώματα για τους τοίχους

Η βάση για την διακόσμηση τοίχου του βρεφικού δωματίου, όπως και κάθε χώρου, δεν είναι άλλη από το χρώμα. Τα έντονα χρώματα αναστατώνουν τα μωράκια, ενώ τα παλ τα ηρεμούν. Γι’ αυτό προτιμήστε ανοιχτές αποχρώσεις που είναι πιο φιλικές για τα ευαίσθητα ματάκια τους, ενώ ταυτόχρονα φωτίζουν περισσότερο το χώρο. Εξαιρετική επιλογή είναι και η τοποθέτηση ταπετσαρίας, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε ένα τοίχο είτε σε ολόκληρο το δωμάτιο. Πολλοί μάλιστα προτιμούν αυτή την επιλογή περισσότερο και από το βάψιμο, καθώς μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλής για τα βρέφη, καθώς δεν έχει χημικά. Ανακαλύψτε τη συλλογή του The Baby City σε ταπετσαρίες με φανταστικά σχέδια και χρώματα.

 

  1. Επιλέξτε τα κατάλληλα έπιπλα για το μωρό…

Αφού λοιπόν καταλήξαμε στο χρώμα του τοίχου του βρεφικού δωματίου, ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα: την επίπλωσή του. Φυσικά, εσείς θα επιλέξετε το στιλ που ταιριάζει στο χώρο μέσα από τα έπιπλα που θα επιλέξετε. Ρίξτε μία ματιά στις νέες σειρές επώνυμων επίπλων για βρεφικό δωμάτιο και επιλέξτε όλα τα κομμάτια που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, στο στιλ και το χρώμα της αρεσκείας σας. Φυσικά, όλα τους είναι κατασκευασμένα με βάση τα κορυφαία πρότυπα ασφαλείας παγκοσμίως, για να μπορείτε να είστε πάντα ήσυχοι.

 

  1. … και για σας!

Το βρεφικό δωμάτιο δε θα εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες του βρέφους, αλλά και τις δικές σας. Μην ξεχάσετε όμως να δώσετε έμφαση και στη γωνία σας, καθώς όσο πιο μικρό είναι το μωράκι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ανάγκη να βρίσκεστε κοντά του. Γι’ αυτό, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε μία κουνιστή πολυθρόνα απέναντι από το κρεβατάκι του, έτσι ώστε να είστε δίπλα του.

 

  1. Διαλέξτε περίτεχνα διακοσμητικά & αξεσουάρ

Μέσα στο δωμάτιο μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά τα οποία και θα πλαισιώσουν την αισθητική του. Οι κορνίζες πάνω σε τοίχους ή έπιπλα αποτελούν ιδανικό τρόπο για να θυμάστε τις πρώτες μοναδικές στιγμές με το μωράκι σας. Επιπλέον, τα κατάλληλα φωτιστικά για το χώρο θα τον γεμίσουν με το απαραίτητο φως. Μην ξεχάσετε επίσης να προσθέσετε και μερικά καλαθάκια αποθήκευσης, τα οποία εκτός από τη χρηστική διάστασή τους θα αποτελέσουν έξτρα «πινελιές» στο χώρο. Τέλος, ένα χαλάκι θα δώσει στο δωμάτιο τη ζεστασιά που χρειάζεται τις πιο κρύες μέρες του χρόνου.

 

Βρείτε ό,τι ψάχνετε για την διακόσμηση του βρεφικού δωματίου στο The Baby City

 

Ο ερχομός ενός μωρού προσφέρει μόνο χαρά. Το αμέσως πιο ευχάριστο πράγμα μετά από αυτόν είναι η προετοιμασία του χώρου του, έτσι ώστε να περνάτε εκεί μαζί τις πιο ευτυχισμένες μέρες σας. Οι λύσεις για την διακόσμηση και την επίπλωση του βρεφικού δωματίου είναι πολλές, όμως λίγες είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά με την ποιότητα και το στιλ τους. Ανακαλύψτε σήμερα τη μεγάλη γκάμα σε διακοσμητικά του The Baby City και επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Εναλλακτικά, μπείτε σήμερα στο www.thebabycity.gr και ολοκληρώστε τις αγορές σας με:

  • Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς
  • Δωρεάν συναρμολόγηση επίπλων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6106036

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Βρεφικό δωμάτιο & διακόσμηση τοίχου»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο The Baby City Blog.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *