Βρεφικά σεντόνια: 3+1 essential κομμάτια

Βρεφικά σεντόνια

Βρεφικά σεντόνια: ποια είναι τα ιδανικά για να σκεπάσουν το νέο πολύτιμο μέλος της οικογένειας; Αμέσως με το που γνωστοποιούνται τα νέα της επικείμενης «άφιξης», φίλοι, οικογένεια και συγγενείς σας προμηθεύουν non-stop με δώρα για το μωράκι. Φορμάκια, μπλουζάκια, πετσέτες, μπουρνούζια και παιχνίδια πάνε και έρχονται στο σπίτι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται… πλεόνασμα σε αυτά! Λίγοι είναι όμως εκείνοι που θα σκεφτούν να σας προσφέρουν σεντονάκια, καθώς δεν είναι τόσο… φανταχτερά ως δώρα. Ωστόσο, πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές αγορές σας, τόσο για λόγους υγιεινής του μωρού όσο και αισθητικούς. Ακριβώς λοιπόν επειδή καλείστε να την κάνετε ολομόναχοι, η ομάδα του The Baby City είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε!

Το βρεφικό δέρμα & οι εξειδικευμένες ανάγκες του

Το δέρμα ενός νεογέννητου μωρού είναι 30% πιο λεπτό από το δικό μας. Η δε επιφάνειά του είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από το δέρμα των ενηλίκων σε σύγκριση με το σχετικό βάρος του. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χάσουν θερμότητα πολύ γρήγορα, έως και τέσσερις φορές πιο γρήγορα από ό,τι σε έναν ενήλικα. Άρα τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να είναι σούπερ απαλά και ζεστά. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τα μωράκια να κοιμούνται σε υποαλλεργικά βρεφικά σεντόνια με όσο το δυνατόν μικρότερη χρήση χημικών. Κι αυτό, διότι το δέρμα ενός μωρού είναι πιο πιθανό να αναπτύξει ερεθισμούς και αλλεργίες.

 

Αυτά είναι τα esenteial βρεφικά σεντόνια που δεν πρέπει να σας λείπουν!

Αναζητάτε τα σεντονάκια που σας είναι απαραίτητα για το κρεβατάκι του μωρού σας; Στο The Baby City σας περιμένουν τα πιο στιλάτα και ποιοτικά κομμάτια της αγοράς. Όλες οι προτάσεις μας είναι υποαλλεργικές, απαλλαγμένες από χημικά και άκρως «ευγενικές» με το δέρμα του μωρού. Μερικές από τις τελευταίες αφίξεις μας που σας περιμένουν για να… ξεκινήσετε με αυτές τη συλλογή σας σε βρεφικά σεντόνια είναι:

Πρόταση #1 για βρεφικά σεντόνια: Κατωσέντονο Liso White

Ξεκινώντας με τα βρεφικά σεντόνια που σας είναι απαραίτητα, το κατωσέντονο Liso White αποτελεί το κομμάτι – πασπαρτού που θα ταιριάξει με όλα τα υπόλοιπα της συλλογής σας. Θα τα λατρέψετε, πρωτίστως διότι διαθέτει λάστιχο που δύσκολα ξεγλιστράει από το στρώμα! Είναι κατασκευασμένο από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι κορυφαίας ποιότητας. Έχει δε απολυμαντική επεξεργασία που εγγυάται την υγιεινή του, ενώ διαθέτει και μόνιμη αντιμικροβιακή προστασία που αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και δυσάρεστων οσμών.

Πρόταση #2 για βρεφικά σεντόνια: Σετ σεντόνια Classic White

Κι αφού βρήκαμε το κατωσέντονο – πασπαρτού, ας περάσουμε τώρα και σε ένα ολοκληρωμένο σετ. Η συγκεκριμένη σειρά είναι επίσης κατασκευασμένη από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι. Ξεχωρίζει για τη μεταξένια απαλότητά της και πλένεται εύκολα στους 40 βαθμούς. Τα βρεφικά σεντόνια της έρχονται σε πλήθος χρωμάτων, προκειμένου να τα ταιριάξετε εύκολα με τα πιτζαμάκια, το κρεβάτι ή και το ίδιο το δωμάτιο!

Πρόταση #3 για βρεφικά σεντόνια: Σετ σεντόνια Sweet Grey

Το γκρι αποτελεί πλέον το απόλυτο χρώμα στα βρεφικά σεντόνια. Γι’ αυτό και το Sweet Grey αποτελεί ένα από τα best sellers του είδους. Ταιριάζει ιδανικά σε κάθε διακόσμηση, ενώ χάρη στο gender – neutral χρώμα του είναι κατάλληλο τόσο για αγοράκια όσο και για κοριτσάκια.

 

+1 πρόταση: Κατωσέντονο STOKKE SLEEPI Fitted Sheet Junior White

Χάρη στο οβάλ του σχήμα, το κατωσέντονο αυτό είναι φτιαγμένο για αντίστοιχου σχήματος κρεβάτια όπως το Stokke® Sleepi™. Είναι επίσης κατασκευασμένο από 100% οργανικό βαμβάκι, το οποίο ως υλικό αποτελεί την πιο premium επιλογή. Φυσικά, είναι πλήρως απαλλαγμένο από χημικά, ενώ προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα σε μούχλα και μικρόβια.

 

Ανακαλύψτε τα premium & στιλάτα βρεφικά σεντόνια του The Baby City!

Φυσικά, όλα τα παραπάνω κομμάτια είναι τα απολύτως απαραίτητα για το κρεβατάκι του μωρού σας. Η συλλογή του The Baby City περιλαμβάνει πολλές ακόμα προτάσεις σε πρωτότυπα χρώματα και σχέδια που θα απογειώσουν το «cuteness» του βρεφικού του δωματίου. Ανακαλύψτε τις από κοντά με μία σας επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας, Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι, πλησίον The Mall Athens ή ολοκληρώστε τις αγορές σας online στο www.thebabycity.gr με:

  • Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς
  • Δωρεάν συναρμολόγηση επίπλων
  • Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6106036

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Βρεφικά σεντόνια: 3+1 essential κομμάτια»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο The Baby City Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *