Βρεφικά λευκά είδη: Όλα όσα θα χρειαστείτε για το μωράκι σας

βρεφικά λευκά είδη

Βρεφικά λευκά είδη: ποιες είναι οι top προτάσεις μας; Οι μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι ήδη εδώ. Απολαύστε τις στο έπακρο μαζί με το μικρό σας αγγελούδι, σε ένα χώρο γεμάτο ζεστασιά και ανέσεις για εκείνο. Στο The Baby City, το no1 premium one stop shop βρεφικών ειδών, θα βρείτε όλα εκείνα τα επώνυμα ραφινάτα κομμάτια που θα το «αγκαλιάσουν», κάνοντας την καθημερινότητά του όσο πιο «χουχουλιάρικη» γίνεται.

1. Παπλωματωθήκες, τα πιο απαραίτητα λευκά είδη για το χειμώνα

Winter is coming, again! “Ντύστε” λοιπόν τον ύπνο του μωρού σας με τις πιο όμορφες, ποιοτικές βρεφικές παπλωματοθήκες κούνιας και μαξιλαροθήκες από το The Baby City. Εδώ, θα βρείτε επώνυμες προτάσεις που θα το αγκαλιάσουν όσο πιο τρυφερά γίνεται, γεμίζοντας το δωμάτιό του με χρώματα και… στιλ!

#TheBabyCity πρόταση: Οι παπλωματοθήκες της σειράς “CABLE” κάνουν την διαφορά με το μοντέρνο σχέδιο και την υψηλή ποιότητά τους. Η σύνθεσή τους περιλαμβάνει 50% βαμβάκι υψηλής ποιότητας και 50% ακρυλικό ύφασμα. Ο συνδυασμός των υλικών συγκρατεί τη θερμότητα, χαρίζοντας απεριόριστη ζεστασιά στο μωρό.

Ανακαλύψτε τις παπλωματοθήκες “CABLE” σε μοναδικά χρώματα: Baby Blue, Baby Pink, Beige, Brique, Granit, Loam, Mint και Stonegreen.

2. Βρεφικά σεντονάκια, άκρως φιλικά για το δέρμα του μωρού

Ένα από τα βασικά βρεφικά λευκά είδη που χρειάζεται να προμηθευτείτε πριν από την άφιξη του μωρού σας στο νέο του σπίτι είναι φυσικά και τα σεντονάκια του. Θα χρειαστείτε δε αρκετά, καθώς οι αλλαγές που πρόκειται να κάνετε είναι ουκ ολίγες! Ως προς την επιλογή τους, δώστε πρωτίστως έμφαση στην ποιότητα του βαμβακιού.

#TheBabyCity πρόταση: Όποιο από τα σεντονάκια του The Baby City και αν επιλέξετε, θα σας βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπους. Εμείς σας προτείνουμε τα βαμβακερά σεντόνια της σειράς “CLASSIC”, τα οποία και θα εξελιχθούν σε κλασική αξία για το κρεβατάκι του μωρού σας.

Ανακαλύψτε τα εδώ.

3. Πάνες και σελτεδάκια για την υγιεινή του μωρού σας

Οι πάνες & τα σελτεδάκια αποτελούν ένα από τα πιο βασικά βρεφικά λευκά είδη για κάθε μωράκι, καθώς εξασφαλίζουν την υγιεινή του όπου και αν ακουμπάει. Φυσικά, το ύφασμά τους πρέπει να είναι 100% βαμβάκι.

#TheBabyCity πρόταση: Μία φανελένια πάνα αγκαλιάς είναι η καλύτερη επιλογή για να προστατεύσει το ευαίσθητο δέρμα του. Αποτελεί δε την ιδανική λύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ανακαλύψτε τις φαναλένιες πάνες του The Baby City σε μοντέρνα σχέδια εδώ.

4. Κουνουπιέρες για ασφαλή και ήρεμο ύπνο

Βεβαιωθείτε ότι ο μικρός σας άγγελος θα παραμείνει ασφαλής από έντομα και άλλα ζωύφια κατά την διάρκεια του ύπνου του, τοποθετώντας μία κουνουπιέρα πάνω από το κρεβατάκι του. Οι κουνουπιέρες βέβαια, πέραν της πρακτικότητάς τους, αποτελούν και ένα στιλάτο αξεσουάρ που χαρίζει έναν παραμυθένιο αέρα στο υπνοδωμάτιο.

#TheBabyCity πρόταση: Για την κουνουπιέρα που θα γίνει το επίκεντρο του βρεφικού του υπνοδωματίου, προτείνουμε να προτιμήσετε χρώμα αντί του κλασικού λευκού. Βρείτε το κομμάτι που σας ταιριάζει σε στιλ και ύφασμα μέσα από τη σειρά “CANOPY”.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας χρώματα σε κουνουπιέρες “CANOPY” όπως το Vintage Blue, το Khaki και το Pink.

5. Μαλακές και απορροφητικές πετσέτες μπάνιου

Η περιποίηση και η φροντίδα του μωρού είναι μία από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες. Όταν προετοιμάζετε την λίστα με τα λευκά βρεφικά είδη του δικού σας, θα πρέπει να προσθέσετε επίσης βαμβακερές πετσέτες, ειδικά για μωρά. Είναι πολύ πιο μαλακές και απορροφητικές από τις πετσέτες ενηλίκων, αγκαλιάζοντας το ευαίσθητο δέρμα του μωρού με απόλυτο σεβασμό.

#TheBabyCity πρόταση: Για κορίτσι, προτείνουμε τις πετσέτες “TWINKLE TWINKLE” από 100% βαμβάκι. Ανακαλύψτε τις εδώ. Για αγόρι, η πρότασή μας είναι οι πετσέτες BABY OLIVER “LITTLE SUPERSTAR” σε μοναδικό γκρι χρώμα. Δείτε τις εδώ.

6. Οι απαραίτητες προστατευτικές πάντες

Η προίκα μωρού πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει πάντες για την προστασία του. Στο The Baby City θα βρείτε μοναδικές πάντες σε σχήμα πλεξούδας, που εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλειά του όσο θα βρίσκεται μέσα στην κούνια.

#TheBabyCity πρόταση: Όσο πιο μεγάλη η πάντα, τόσο το καλύτερο. Μία χειροποίητη “ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ” είναι η σίγουρη επιλογή, περιφράζοντας αποτελεσματικά το καρότσι, έτσι ώστε το μωρό να μην προσκρούει στα κάγκελα. Επιπλέον, θα προστατεύσει το παιδί από έναν κρύο τοίχο, όταν το κρεβάτι είναι κολλημένο σε αυτόν. Ανακαλύψτε τη σε ΛΕΥΚΟ-ΣΙΕΛ εδώ και ΛΕΥΚΟ-ΡΟΖ εδώ.

7. Σαλιάρες για την ώρα του φαγητού

Οι σαλιάρες είναι από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα βρεφικά αξεσουάρ του μωρού. Μπορεί να τις φοράει τόσο κατά την ώρα του φαγητού όσο και σε οποιαδήποτε στιγμή. Στο The Baby City μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αδιάβροχες σαλιάρες από βαμβάκι ή σε πλαστικές σαλιάρες με θήκη που να μαζεύει το φαγητό όταν πέφτει.

#TheBabyCity προτάσεις: Η πιο αγαπημένη μας σαλιάρα αισθητικά δεν είναι άλλη από τη “ΣΑΛΙΑΡΑ ΜΠΑΝΤΑΝΑ”. Κατασκευασμένη από μουσελίνα 100% βαμβακιού, ξεχωρίζει με την αισθητική και τα απίθανα χρώματά της. Ανακαλύψτε την εδώ.

Βρεφικά λευκά είδη με την υπογραφή «The Baby City»

Είστε νέα μαμά και αναζητάτε τα καλύτερα βρεφικά λευκά είδη για το μικρό σας αγγελούδι; Ανακαλύψτε την μεγάλη γκάμα προϊόντων The Baby City και νιώστε την απαλότητα, τη ζεστασιά και την άνεση που χρειάζεστε στη νέα σας κοινή ζωή. Φυσικά, όλα μας τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα μόνο από ασφαλή και απαλά υλικά. Επιλέξτε διάφορα χρώματα και υφές, βοηθώντας έτσι το μωρό σας να αναπτύξει τις αισθήσεις του. Μπείτε τώρα στο www.thebabycity.gr και ολοκληρώστε τις αγορές σας με:

  • Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς
  • Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Δωρεάν συναρμολόγηση (επίπλων).

Φυσικά, μπορείτε και να μας επισκεφθείτε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι, πλησίον The Mall Athens.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6106036

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο: «Βρεφικά λευκά ειδή: Προτάσεις για σας και το μωράκι σας!»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο The Baby City Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *