ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ QUAX ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ – DE LUXE – SHEEP

486.01

Μητρικός θηλασμός, η 1η πράξη αγάπης και αφοσίωσης κάθε νέας μητέρας για το μωρό της που παραμένει αναντικατάστατη εδώ και 40.000 χιλιάδες χρόνια. Η διαδικασία αυτή εμπλέκει στον υπέρτατο βαθμό το σώμα και την ψυχική ζωή σας, δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη αλληλεπίδραση ζωής με το βρέφος. Φυσικά, το μόνο που χρειάζεται ένα νεογέννητο είναι φροντίδα, αίσθημα ασφάλειας και το γάλα του. Από κει και πέρα, είναι προσωπική απόφαση για αν θα θηλάσει ή αν θα τραφεί με φόρμουλα το βρέφος.

 

Κωδικός προϊόντος: 76 16 J1817-10 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Για να είναι η διαδικασία του θηλασμού ή της σίτισης με το μπουκάλι, όσο πιο ευχάριστη, άνετη και βολική γίνεται, σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιλογή της κατάλληλης πολυθρόνας θηλασμού. Η Rocking Chair Quax – , είναι η κορυφαία επιλογή για τους παρακάτω λόγους:

– Διαθέτει ένα άνετο κάθισμα ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τη σωστή θέση σώματος της μητέρας κατά τον θηλασμό/σίτιση.

– Στο σχεδιασμό της καρέκλας, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο προσκέφαλο καθώς είναι καθοριστικής σημασίας η σωστή στήριξη του κεφαλιού.

– Τα μπράτσα της καρέκλας είναι εργονομικά σχεδιασμένα, προκειμένου να απορροφάται ένα μέρος της καταπόνησης των χεριών.

– Ο σκελετός της καρέκλας είναι σιδερένιος γεγονός που την κάνει ανθεκτική στην χρήση.

– Ένα ακόμη στοιχείο της προσεγμένης κατασκευής της Rocking Seat Quax, είναι το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στα ποδαράκια και πρόκειται για μασίφ ξύλο οξυάς.

– Τα υφάσματα της καρέκλας είναι ανθεκτικά για συχνή χρήση και αντοχή στο χρόνο.

– Η καρέκλα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς, δεν είναι ογκώδης και δύσχρηστη αλλά κομψή και λειτουργική.

– Διατίθεται σε αρκετά διαφορετικά χρώματα. Έτσι είναι σίγουρο ότι θα ταιριάζουν σε κάθε στυλ και ύφος βρεφικού δωματίου.

– Η Κουνιστή Καρέκλα Quax, είναι μόνη πρόταση στην αγορά που συνδυάζεται με την αντίστοιχη κουνιστή καρέκλά για το παιδί, ή το αντίστοιχο ρηλάξ για το βρέφος, αποτελώντας μια πρόοταση που εγγυάται την άνεση για όλους, το βρέφος, το παιδί αλλά και τους γονείς.

– Τέλος, το στοιχείο που καθιστά την  Κουνιστή Καρέκλα Quax ξεχωριστή και καινοτόμα επιλογή, είναι η δυνατότητα να μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Σε αντίθεση με τις κλασσικές προτάσεις για πολυθρόνα θηλασμού, η πρόταση του Quax είναι τόσο κομψή και πρακτική που μπορεί στην αρχή να είναι μέρος του βρεφικού δωματίου και στη συνέχεια να γίνει η αγαπημένη γωνιά στο σαλόνι. Μια έξυπνη επιλογή αφού η χρήση της ξεπερνά τις βρεφικές ανάγκες.

Διαστάσεις: 70x96x106 cm

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις 70 × 96 × 106 cm
BRAND

ΧΡΩΜΑ

ΜΠΕΖ

ΕΙΔΟΣ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ

ΣΤΥΛ

MINIMAL

ΥΛΙΚΑ

ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΟΞΙΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΕΝ 716, ΕΝ-71/3

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΒΕΛΓΙΟ