ΛΙΚΝΟ MAMAROO SLEEP

590.00


Κωδικός προϊόντος: 4MSBAS01 Κατηγορία:
Share
 • Περιγραφή

  Το λίκνο 4moms® mamaRoo sleep ™ χρησιμοποιεί τις ίδιες αποδεδειγμένες κινήσεις του βρεφικού relax mamaRoo® 4moms για να βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί και να κοιμηθεί περισσότερο. Χαλαρώστε και ανακουφίστε το μωρό στο λίκνο ύπνου mamaRoo 4moms με τις φυσικές κινήσεις αναπήδησης και ταλάντευσης που κινούνται όπως κάνουν οι γονείς. Διαθέτει 5 μοναδικές κινήσεις (οδήγηση αυτοκινήτου, κύμα, καγκουρό, κούνια και rock-a-bye) και 5 επιλογές ταχύτητας για να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό που λατρεύει το μωρό. Μπορείτε επίσης να παίξετε μία από τις 4 επιλογές λευκού θορύβου (βροχή, ωκεανός, ανεμιστήρας και shh). Ελέγξτε εύκολα όλες τις δυνατότητες μέσω της εφαρμογής 4moms σε μια συμβατή έξυπνη συσκευή. Η εφαρμογή 4moms διαθέτει επίσης ένα χρονοδιακόπτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ρουτίνας ύπνου και τη βελτίωση του ύπνου.

  Το λίκνο ύπνου mamaRoo παρέχει μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια ύπνου που ακολουθεί τις Οδηγίες ασφαλούς ύπνου του AAP. Λειτουργίες όπως η ρύθμιση ύψους, για βέλτιστη ορατότητα και προσβασιμότητα, και οι πλευρές των ματιών δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον ύπνου και σας προσφέρουν ηρεμία, έτσι ώστε εσείς και το μωρό σας να κοιμάστε ήσυχα.

  Διαστάσεις
  Με επέκταση ποδιών: 86,3Π x 61 Π x 99Υ cm

  Χωρίς επέκταση ποδιών: 86,3Π x 61 Π x 87,63Υ cm

  Βάρος: 13,6kg

  Όριο ηλικίας και βάρους
  Για χρήση από τη γέννηση έως ότου το παιδί φτάσει το μέγιστο όριο βάρους των 11,3 κιλών

  Μέγιστο βάρος: 11,3kg

  Φροντίδα υφασμάτων
  Τα υφάσματα πλένονται στο πλυντήριο. Το στρώμα, το ύφασμα και το πλέγμα μπορεί να καθαριστεί με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό.

 • Video

  Video