ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΚΝΟ NEXT TO ME

44.99

Μια μεγάλη βοήθεια κατά των κουνουπιών! Η κουνουπιέρα είναι το νέο αξεσουάρ συμβατό με όλα τα λίκνα Chicco Next2me. Είναι κατασκευασμένη με μικρή πλέξη για να εξασφαλίσει τη μέγιστη προστασία για το μωρό σας. Εύκολη στην τοποθέτηση, η κουνουπιέρα για το Chicco Next2Me μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως θέλετε, με την πλαϊνή άκρη της κούνιας ανοιχτή ή κλειστή. Διαθέτει έναν πρακτικό εύκαμπτο σύνδεσμο που επιτρέπει την πρόσβαση στο λίκνο ανά πάσα στιγμή και εξασφαλίζει έναν ήρεμο ύπνο για το παιδί.

EAN: 8058664112982 Κωδικός προϊόντος: 79382-10 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Πριν από τη χρήση, σας προσκαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις ετικέτες και τις προειδοποιήσεις που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος
Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για ένα παιδί που δεν μπορεί να καθίσει μόνο του, να γυρίσει και να σηκωθεί χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα γόνατά του. Μέγιστο βάρος του παιδιού: 9 Kg (ενδεικτική ηλικία χρήσης 0-5 / 6 μήνες).
Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με κρεβάτια με πλαίσιο, μην το χρησιμοποιείτε μόνο με το στρώμα.
Το προϊόν πρέπει πάντα να στερεώνεται κατά μήκος του κρεβατιού.
Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν το στρώμα του κρεβατιού απέχει λιγότερο από 49 cm από το έδαφος ή περισσότερο από 64 cm.
Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν με κρεβάτια εξοπλισμένα με ράφια / συρτάρια με βάση που προεξέχει περισσότερο από 8 cm από το στρώμα.
Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν με κρεβάτια με άκρα που προεξέχουν περισσότερο από 18 cm από το στρώμα. Η πάνω επιφάνεια του σκελετού πρέπει να έχει μέγιστο ύψος 38 cm.
Κατά την εγκατάσταση του προϊόντος, δεν πρέπει να υπάρχουν κενά ανάμεσα στο λίκνο και το στρώμα.
Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται στη “”Διαμόρφωση ύπνου (στερεωμένο στο κρεβάτι)””, προτού ξαπλώσετε το μωρό, βεβαιωθείτε ότι τα στηρίγματα είναι καλά στερεωμένα και σφικτά, το προϊόν πρέπει να στερεωθεί στο στρώμα του κρεβατιού των γονέων και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ του προϊόντος και το στρώματος του κρεβατιού των γονέων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BRAND

ΕΙΔΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΗΛIΚΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

0+