ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΚΝΟ NEXT TO ME

44.99


Κωδικός προϊόντος: 79382-10 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  0+
  Μια μεγάλη βοήθεια κατά των κουνουπιών!
  Η κουνουπιέρα είναι το νέο αξεσουάρ συμβατό με όλα τα λίκνα Chicco Next2me. Είναι κατασκευασμένη με μικρή πλέξη για να εξασφαλίσει τη μέγιστη προστασία για το μωρό σας.

  Εύκολη στην τοποθέτηση, η κουνουπιέρα για το Chicco Next2Me μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως θέλετε, με την πλαϊνή άκρη της κούνιας ανοιχτή ή κλειστή.

  Διαθέτει έναν πρακτικό εύκαμπτο σύνδεσμο που επιτρέπει την πρόσβαση στο λίκνο ανά πάσα στιγμή και εξασφαλίζει έναν ήρεμο ύπνο για το παιδί.

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
 • Χαρακτηριστικά

  Χαρακτηριστικά

  Δίχτυ για καλύτερο αερισμό
  Όλες οι πλευρές του λίκνου καλύπτονται με δίχτυ για να διασφαλιστεί η βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα και να επιτρέπεται στους γονείς να βλέπουν το μωρό ανά πάσα στιγμή.
  Πρακτικό, ασφαλές και ιδανικό για κάθε κρεβάτι
  Το λίκνο είναι εξοπλισμένο με ένα απλό και ασφαλές σύστημα προσάρτησης που επιτρέπει μια σταθερή σύνδεση στο κρεβάτι μέσω 2 ζωνών.
  Ταιριάζει στα περισσότερα κρεβάτια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με αποθηκευτικό χώρο, χάρη στα αναδιπλούμενα πόδια και τη ρύθμιση ύψους 6 επιπέδων.
  Ευπροσάρμοστο … μέρα και νύχτα!
  Το Chicco Next to Me Air μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητο λίκνο που αποσπάται από το κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, στο δωμάτιο του μωρού ή στο σαλόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο, το μωρό σας θα είναι πάντα κοντά σας, χάρη στους 2 τροχούς που καθιστούν την κούνια πολύ εύκολη στην μετακίνηση.
  Άνετο σαν φωλιά
  Το λίκνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ελαφρά γωνία για να βοηθήσει το μωρό να μειώσει την παλινδρόμηση ή σε περίπτωση ρινικής συμφόρησης.
  Άνεση και στυλ ταυτόχρονα
  Το μαλακό στρώμα προσφέρει στο παιδί τη σωστή στήριξη, διασφαλίζοντας πάντα την κυκλοφορία του αέρα.
  Επιπλέον, για έναν γλυκό ύπνο, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για κάθε γούστο και εποχή.
  Το λίκνο με ανοιχτή τη μια πλευρά, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι προσαρτημένο στο κρεβάτι ενηλίκων σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Διαστάσεις όταν είναι ανοιχτό: Π 94 x Υ 66/81 x Β 69 εκ
  Διαστάσεις όταν είναι κλειστό: Π 57 Χ Υ 20 εκ
  Βάρος: 9 Kg
  ΧΡΗΣΗ
  Από: 0 m – 6 m / 9 Kg

 • Οδηγίες

  Οδηγίες

  Πριν από τη χρήση, σας προσκαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις ετικέτες και τις προειδοποιήσεις που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος
  Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για ένα παιδί που δεν μπορεί να καθίσει μόνο του, να γυρίσει και να σηκωθεί χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα γόνατά του. Μέγιστο βάρος του παιδιού: 9 Kg (ενδεικτική ηλικία χρήσης 0-5 / 6 μήνες).
  Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με κρεβάτια με πλαίσιο, μην το χρησιμοποιείτε μόνο με το στρώμα.
  Το προϊόν πρέπει πάντα να στερεώνεται κατά μήκος του κρεβατιού.
  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν το στρώμα του κρεβατιού απέχει λιγότερο από 49 cm από το έδαφος ή περισσότερο από 64 cm.
  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν με κρεβάτια εξοπλισμένα με ράφια / συρτάρια με βάση που προεξέχει περισσότερο από 8 cm από το στρώμα.
  Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν με κρεβάτια με άκρα που προεξέχουν περισσότερο από 18 cm από το στρώμα. Η πάνω επιφάνεια του σκελετού πρέπει να έχει μέγιστο ύψος 38 cm.
  Κατά την εγκατάσταση του προϊόντος, δεν πρέπει να υπάρχουν κενά ανάμεσα στο λίκνο και το στρώμα.
  Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται στη “Διαμόρφωση ύπνου (στερεωμένο στο κρεβάτι)”, προτού ξαπλώσετε το μωρό, βεβαιωθείτε ότι τα στηρίγματα είναι καλά στερεωμένα και σφικτά, το προϊόν πρέπει να στερεωθεί στο στρώμα του κρεβατιού των γονέων και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ του προϊόντος και το στρώματος του κρεβατιού των γονέων.