ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ DIGIMONITOR 5”

249.90


Κωδικός προϊόντος: ML89236 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα

Εξαντλημένο

Share
 • Περιγραφή

  Πλέον μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας με τέλεια ποιότητα εικόνας και μηδενικές παρεμβολές χάρη στην έγχρωμη οθόνη LCD 5″ και την εμβέλεια της ενδοεπικοινωνίας ως 230 m.

  Με τη λειτουργία VOX (ενεργοποίηση μέσω ήχου), η μονάδα του μωρού παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας όσο το μωράκι ξεκουράζεται γαλήνια και ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανιχνεύεται κάποιος ήχος, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια. Η μονάδα του γονέα διαθέτει προειδοποιητικά φωτάκια που ανάβουν όταν ανιχνεύεται θόρυβος στο δωμάτιο. Η ρύθμιση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για ανθρώπους με αισθητήριες δυσκολίες.

  Η αμφίδρομη τεχνολογία σας επιτρέπει να ακούτε το μωρό σας, αλλά επίσης να του μιλάτε και να του τραγουδάτε για να το ηρεμήσετε ή να του κρατήσετε συντροφιά μέχρι να αποκοιμηθεί, ενώ εσείς θα κάνετε ταυτόχρονα κάποια άλλη δουλειά.

  Όταν η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή, τότε η μονάδα σας προειδοποιεί, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε πάντα τη βέλτιστη ατμόσφαιρα και την ιδανική θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού σας.

  Η μονάδα μπορεί να συνδεθεί με έως και 4 κάμερες ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να παρατηρείτε διαφορετικά δωμάτια.

  Οι 5 μελωδίες που διαθέτει η μονάδα του μωρού θα το βοηθήσουν να χαλαρώσει. Επίσης εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε ειδοποιήσεις σχετικά με την ώρα γευμάτων του παιδιού σας.

  Η συσκευή διαθέτει επιπλέον 21 αυτόματα κανάλια, λειτουργία σάρωσης, αποσπώμενη κεραία, ενδείξεις φωτός/ήχου, χαμηλής μπαταρίας και εκτός εμβέλειας για να μη χάνουν ποτέ οι γονείς την επαφή με το μωράκι τους.

  Παρέχεται θήκη μεταφοράς και τρίποδο ρυθμιζόμενο σε πολλές θέσεις.

  Μπαταρίες 

  Για τη μονάδα του γονέα: 1 επαναφορτιζόμενη Li-Ion 3.7 V 2100 mAh 

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg