ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ DIGITALK LUXE

89.90


Κωδικός προϊόντος: ML89172 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εξαντλημένο

Share
 • Περιγραφή
  Η ενδοεπικοινωνία Digitalk Luxe της Miniland σας επιτρέπει πλέον να ακούτε το μωρό σας με ήχο ύψιστης ποιότητας και χωρίς παρεμβολές χάρη στην εμβέλεια 300 m και την ψηφιακή τεχνολογία Dect της συσκευής.
   
  Με τη λειτουργία VOX (ενεργοποίηση ήχου), η οθόνη βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, όσο το μωρό κοιμάται και ενεργοποιείται όταν ανιχνεύεται κάποιος ήχος. Επίσης, η τεχνολογία διπλής κατεύθυνσης (αμφίδρομη επικοινωνία) σας επιτρέπει να ακούτε το μωρό, να του μιλάτε ή να του τραγουδήσετε ένα τραγούδι, για να το καθησυχάσετε ή απλά να του κρατήσετε συντροφιά, ενώ ταυτόχρονα κάνετε άλλες ενασχολήσεις. 
   
  To Digitalk Luxe διαθέτει φωτάκι νυχτός και 5 μελωδίες, που επιτρέπουν στο μωρό να χαλαρώσει. Η λειτουργία δόνησης είναι ιδανική για στιγμές που οι γονείς χρειάζονται ησυχία ή για περιβάλλον με πολύ θόρυβο.
   
  Επιπλέον, η μονάδα γονέα διαθέτει 2 φωτάκια LED που ανάβουν όταν κάποιος ήχος ανιχνεύεται στο δωμάτιο (λειτουργια standby). Τέλος, η συσκευή ελέγχει τη θερμοκρασία του δωματίου και διαθέτει ειδοποίηση σε περίπτωση που ανιχνεύσει υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία (κίνδυνος πυρκαγιάς). 
   
  Διαθέτει ακόμη φωτεινή οθόνη ενδείξεων, ειδοποίηση εκτός εμβέλειας και χαμηλής μπαταρίας, 36 αυτόματα κανάλια και βάση φόρτισης για τη μονάδα του γονέα. 
   
  Μπαταρίες 
  • Για τη μονάδα του γονέα: 2 επαναφορτιζόμενες Ni-MH 1.2 V 800 mAh AAA
  • Για τη μονάδα του μωρού: 4 αλκαλικές 1.5 V AAA
 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg