ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYBEX PALLAS S FIX GRANITE BLACK

329.95


Κωδικός προϊόντος: 520000549-1-1 Κατηγορία: Ετικέτα:

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Κάθισμα Αυτοκινήτου Pallas S-Fix

  Δεν χωράει! Είναι πολύ μικρό! Φράσεις πολύ συχνές κατά τα πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού. Το κάθισμα αυτοκινήτου Pallas S-Fix θα είναι η τέλεια λύση για χρόνια: ως κάθισμα 2 σε 1, είναι σχεδιασμένο να μεγαλώνει μαζί με το παιδί από 9 μηνών μέχρι 12 ετών.

  Η βελτιστοποιημένη ασπίδα πρόσκρουσης μειώνει τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού στον αυχένα, χωρίς να περιορίζει το παιδί. Όταν έρθει η ώρα για έναν υπνάκο, το πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο δεν αφήνει το κεφάλι του παιδιού να γύρει μπροστά. Στηρίζει το κεφάλι κρατώντας το συνεχώς στην ασφαλή περιοχή του προσκεφάλου, πράγμα πολύ σημαντικό σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με το προσκέφαλο, το Σύστημα L.S.P. παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια, μειώνοντας την ισχύ μιας πλευρικής πρόσκρουσης.

  Ρυθμιζόμενη ασπίδα πρόσκρουσης, με το ένα χέρι (ομάδα 1)

  Παντενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκλιση

  Ενσωματωμένο Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.)

  Λειτουργία άνετης ανάκλισης με το ένα χέρι (ομάδα 1)

  Κάθισμα 2 σε 1

  Σύνδεση με ISOFIX για έξτρα σταθερότητα και ασφάλεια

  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  UN R44/04

  ΟΜΑΔΑ

  Gr. 1/2/3

  ΥΨΟΣ

  Από περίπου 76 εκ. και μέχρι 150 εκ.

  ΒΑΡΟΣ

  9 – 36 κιλά

  ΗΛΙΚΙΑ

  Από περίπου 9 μηνών έως 12 ετών

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  Ρυθμιζόμενη ασπίδα πρόσκρουσης, με το ένα χέρι (ομάδα 1)

  Η βελτιστοποιημένη ασπίδα πρόσκρουσης μειώνει τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού στον αυχένα χωρίς να περιορίζει το παιδί, ενώ έχει βελτιωμένη συνολική απόδοση σε περίπτωση σύγκρουσης. Ρυθμίζεται με το ένα χέρι, για εύκολη χρήση από τον γονέα. Η ισχύς μιας μετωπικής σύγκρουσης κατανέμεται στην ασπίδα πρόσκρουσης και απορροφάται από τα υλικά απορρόφησης της πρόσκρουσης. Το σύστημα αυτό μοιάζει με έναν φουσκωμένο αερόσακο και συμβάλλει στη σημαντική μείωση της ισχύος πρόσκρουσης σε περίπτωση ατυχήματος. Η ζώνη ασφαλείας δεν τραυματίζει το παιδί, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το ευαίσθητο κεφάλι, τον αυχένα, τους ώμους, και τα εσωτερικά όργανά του. Χάρη στον νέο σχεδιασμό της (πατέντα σε εκκρεμότητα), η ρυθμιζόμενη ασπίδα πρόσκρουσης προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα του παιδιού για βέλτιστη άνεση, προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων του κορμού, και ταυτόχρονα παρέχει μέγιστη ασφάλεια, ιδίως σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα ασφαλείας 5 σημείων.

  Παντενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκλιση

  Το ανακλινόμενο προσκέφαλο δεν αφήνει το κεφάλι του παιδιού να γύρει μπροστά όσο το παιδί κοιμάται. Στηρίζει το κεφάλι κρατώντας το συνεχώς στην ασφαλή περιοχή του προσκεφάλου, πράγμα πολύ σημαντικό σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

  Ενσωματωμένο Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.)

  Επεκτάσιμο στην πλευρά που βλέπει προς την πόρτα του αυτοκινήτου. Το Σύστημα L.S.P. παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης περίπου κατά 25%, σε σύγκριση με το ίδιο κάθισμα αυτοκινήτου χωρίς την επέκταση του L.S.P.

  Λειτουργία άνετης ανάκλισης με το ένα χέρι

  Για ήρεμες και χαλαρές διαδρομές. Χάρη στην έξυπνη λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι, οι γονείς μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν το Pallas S-Fix σε θέση ύπνου κρατώντας το ένα τους χέρι ελεύθερο (ομάδα 1).

  Κάθισμα 2 σε 1

  Το Pallas S-Fix είναι ένα κάθισμα 2 σε 1, που προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των 9 μηνών μέχρι των 12 ετών. Στη λειτουργία της ομάδας 1, η ρυθμιζόμενη ασπίδα πρόσκρουσης διπλασιάζεται σαν αερόσακος που φουσκώνει και, σε περίπτωση σύγκρουσης, προστατεύει τον αυχένα από τραυματισμούς χωρίς να περιορίζει το παιδί. Για παιδιά ηλικίας περίπου 3 ετών και άνω, το κάθισμα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάθισμα ομάδας 2/3 από τη σειρά Solution.

  Σύνδεση ISOFIX

  Το Pallas S-Fix είναι εξοπλισμένο με ISOFIX, για εύκολη εγκατάσταση και έξτρα σταθερότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε οχήματα χωρίς ISOFIX.

  Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας

  Το εύκαμπτο υλικό απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης.

  Σύστημα εξαερισμού

  Εξασφαλίζει την άνετη θερμοκρασία για το παιδί, ακόμα και τις ζεστές μέρες.

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 θέσεων

  Προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής, για προστασία & άνεση καθώς το παιδί μεγαλώνει.

  Εξαιρετικά πλατύ και βαθύ μαξιλάρι καθίσματος

  Εξασφαλίζει μια άνετη βόλτα για το παιδί σας για χρόνια.

   

 • VIDEO

  VIDEO