ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYBEX ANORIS Τ I-SIZE – NAUTICAL BLUE

749.95

Το πρώτο κάθισμα της αγοράς, με ενσωματωμένη τεχνολογία αερόσακου που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού, ενώ παράλληλα προσφέρει την άνεση ενός καθίσματος με φορά προς τα εμπρός.

A NEW WAY FORWARD

Το κάθισμα αυτοκινήτου Anoris -που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό UN R129/03- είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 76 εκατοστά.Ωστόσο, προσαρμόζεται εύκολα καθώς το παιδί μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των 6 ετών ή 115 εκατοστά ύψους και μέγιστο βάρος τα 21 κιλά.

Κωδικός προϊόντος: 520004375 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Cybex Anoris Τ I-Size

ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Φανταστείτε ένα παιδικό κάθισμα που συνδυάζει όλη την άνεση ενός καθίσματος με φορά προς τα εμπρός χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Επικοινωνείστε άφοβα με το παιδί σας μέσω του καθρέφτη, γνωρίζοντας ότι η επαναστατική τεχνολογία της CYBEX με ενσωματωμένο Αερόσακο διατηρεί ασφαλές το παιδί, ενώ παράλληλα προσφέρει αρκετό χώρο στα πόδια του. Αυτό είναι το Anoris T i-Size – ασφαλές, καινοτόμο, τεχνολογικά προηγμένο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ

Μετά απο χρόνια σχολαστικής έρευνας, χιλιάδες δοκιμές και σχόλια από γονείς της καθημερινότητας, καθιστούν το Anoris ως τη βέλτιστη προστασία που μπορείτε να προσφέρετε παιδί σας, υποστηρίζοντας με ασφάλεια την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και τη σπονδυλική στήλη του παιδιού.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

Το Αnoris T-Size είναι το πρώτο κάθισμα της αγοράς, με ενσωματωμένη τεχνολογία αερόσακου που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού, ενώ παράλληλα προσφέρει την άνεση ενός καθίσματος με φορά προς τα εμπρός. Χάρη στην νέα τεχνολογία της CYBEX, το Anoris προσφέρει περίπου 50% περισσότερη προστασία από ένα συμβατικό κάθισμα αυτοκινήτου με ζώνες και φορά προς τα εμπρός και είναι εξίσου ασφαλές με τα καθίσματα με φορά προς τα πίσω.
Τα βασικά χαρακτηριστικά του καθίσματος είναι:

Τεχνολογία Αερόσακου από τη CYBEX: έως και 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας
Άνεση: απεριόριστος χώρος για τα πόδια του παιδιού, άμεση οπτική επαφή μαζί του και εύκολη είσοδο του παιδιού στο κάθισμα
Mεγάλη διάρκεια χρήσης: από >15 μηνών έως περίπου 6 ετών
Έως και 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας¹
Ενσωματωμένη στην ασπίδα πρόσκρουσης του Anoris T-size, η επαναστατική τεχνολογία ενσωματωμένου αερόσακου, προσφέρει μέγιστη προστασία.
Σε μια μετωπική σύγκρουση, ο αερόσακος φουσκώνει μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, προστατεύοντας το κεφάλι, τον αυχένα και το σώμα του παιδιού πριν καν φτάσει η δύναμη της σύγκρουσης. Σχηματίζει ένα σχήμα C γύρω από την ασπίδα πρόσκρουσης, σχεδιασμένο για να σταματά την την απότομη κίνηση προς τα εμπρός, να μειώνει την κοιλιακή πίεση, με σκοπό να συγκρατεί το παιδί με ασφάλεια στη θέση του.
Αυτή η καινοτομία όχι μόνο επιτυγχάνει πρωτόγνωρα επίπεδα ασφάλειας και πιο συμπαγή σχεδιασμό ασπίδας, αλλά βοηθά επίσης τους γονείς να επιλέξουν την άνεση του ταξιδιού προς τα εμπρός με ηρεμία.

¹σε σύγκριση με ένα παιδικό κάθισμα με ζώνες και φορά προς τα εμπρός σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Αποτελέσματα εσωτερικών δοκιμών χρησιμοποιώντας κριτήρια μετωπικής δοκιμής πρόσκρουσης ADAC 2021.

Άμεση επικοινωνία με το παιδί σας
Κάθε μετακίνηση σε ένα κάθισμα με φόρα προς τα επρος τα εμπρός επιτρέπει την εύκολη οπτική επαφή με το παιδί σας.
Η επικοινωνία είναι ελεύθερη και ανεμπόδιστη, σε μια ηλικία που κάθε αλληλεπίδραση είναι πολύτιμη για την ανάπτυξή τους. Μελέτες δείχνουν² πως οι περισσότεροι γονείς στρέφουν τα καθίσματα του αυτοκινήτου στραμμένα με φορά προς τα εμπρός πριν τα παιδιά τους συμπληρώσουν την τρέχουσα συνιστώμενη ηλικία των τεσσάρων ετών.
Με το Anoris T i-Size μπορείτε να κάνετε αυτή την επιλογή με σιγουριά, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.

Μέγιστη άνεση για το παιδί σας που μεγαλώνει
Το ταξίδι με όψη προς τα πίσω συχνά σημαίνει στενή καθιστή θέση, που οδηγεί σε δυσαρεστημένα παιδιά και αγχωτικά ταξίδια με αυτοκίνητο. Σε ένα κάθισμα που βλέπει προς τα εμπρός δεν υπάρχουν όρια στον χώρο των κινήσεων του παιδιού σας.
Τα αναπτυσσόμενα άκρα του παιδιού έχουν άφθονο χώρο για να τεντωθούν και να κινηθούν, για απεριόριστη άνεση σε κάθε στάδιο ανάπτυξης. Τα παιδιά ταξιδεύουν πιο χαρούμενα και ακόμη και οι μεγάλες διαδρομές είναι πιο χαλαρές.
Όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία αερόσακων που παρέχει ασφάλεια προς τα εμπρός χωρίς συμβιβασμούς.

Ασφάλεια που διαρκεί περισσότερο.
Απο > 15 μηνών έως και περίπου 6 ετών
Η προηγμένη σχεδίαση στο κέλυφος των καθισμάτων αυτοκινήτου, δίνει στο ολοκαίνουργιο Anoris T i-Size ένα ευρύχωρο κάθισμα όπου τα παιδιά έχουν χώρο να αναπτυχθούν μέχρι να γίνουν περίπου έξι ετών³ – με την ίδια απαράμιλλη ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια.
Τόσο η ασπίδα πρόσκρουσης όσο και το προσκέφαλο είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για τέλεια εφαρμογή σε οποιαδήποτε ηλικία.
Και ο ενσωματωμένος αερόσακος προστατεύει διαφορετικούς σωματόρυπους, για ανώτερη προστασία με την πάροδο των ετών και την ανάπτυξη του παιδιού.

³76 cm – μέγιστο. 115 cm ή 21 κιλά

Ασφαλίζει το παιδί σας σε δευτερόλεπτα
Η ασπίδα πρόσκρουσης είναι ένας γρήγορος, αξιόπιστος τρόπος για να εξασφαλίσετε το παιδί σας, μόνο με ένα απλό κλικ.
Ένα διαισθητικό σύστημα πόρπης δεν σημαίνει πλέον να παλεύετε με τις ζώνες ασφαλείας – απλώς κάντε κλικ σε αυτό, σφίξτε τον ιμάντα για να προσαρμόσετε την ασπίδα στο παιδί σας που μεγαλώνει και είστε έτοιμοι. Μελέτες δείχνουν4 ότι οι ασπίδες πρόσκρουσης στερεώνονται πιο εύκολα από τις ιμάντες και η πόρπη με ένα κλικ κάνει τη διαδικασία πιο απλή από ποτέ ‒ εξοικονομώντας χρόνο, αποφεύγοντας το άγχος και καθιστώντας κάθε ταξίδι ασφαλέστερο.

Μειώνει τις δυνάμεις πρόσκρουσης κατά 20% σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης⁵
Τα πλευρικά ατυχήματα αποτελούν περίπου το ένα τέταρτο όλων των τροχαίων ατυχημάτων.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Anoris T i-Size διαθέτει Προηγμένη γραμμική προστασία πλευρικής πρόσκρουσης που μειώνει τη δύναμη πλευρικής πρόσκρουσης έως και 20%.
Η δύναμη μεταφέρεται στο απορροφητικό κέλυφος και στο προσκέφαλο του καθίσματος αυτοκινήτου μέσω προστατευτικών.
Τα προστατευτικά αναδιπλώνονται αυτόματα πριν από την εγκατάσταση, με μηδενική ρύθμιση που απαιτείται – μια ανησυχία λιγότερο όταν ρυθμίζετε το κάθισμα αυτοκινήτου.

Κεντρικές ενδείξεις LED για να ελέγξετε ότι το κάθισμα είναι τοποθετημένο και το παιδί σας είναι ασφαλές
Ένα κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να προστατεύσει το παιδί σας μόνο εάν έχει τοποθετηθεί σωστά. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός ασφαλείας Anoris T i-Size σάς βοηθά να τοποθετείτε το κάθισμα και να ασφαλίζετε το παιδί σας κάθε φορά. Μια οπτική ένδειξη εμφανίζει την κατάσταση του ISOFIX, την κατάσταση της τοποθέτησης, της ασπίδας πρόσκρουσης και της μπαταρίας. Είναι γρήγορο και εύκολο να βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας είναι ασφαλές, ώστε να ξεκινήσετε την οδήγησή σας με σιγουριά.

Άνεση για τον ιδανικό ύπνο
Ξαπλώστε το κάθισμα, ώστε το παιδί σας να απολαύσει έναν ξεκούραστο ύπνο στη διαδρομή. Η επιλογή τριών ρυθμίσεων ανάκλισης διευκολύνει την εύρεση της τέλειας άνετης θέσης. Εάν το παιδί σας αποκοιμηθεί όρθιο, η λαβή ρύθμισης του καθίσματος σας βοηθά να ξαπλώσετε το κάθισμα χωρίς να το ξυπνήσετε.

Ασφαλής και εύκολη εγκατάσταση
Το ISOFIX και ο μηχανισμός εγκατάσης παρέχουν σταθερότητα και βέλτιστη τοποθέτηση για το κάθισμα αυτοκινήτου, διασφαλίζοντας ισχυρή σύνδεση με το όχημα.
Η εγκατάσταση είναι σύντομη και εύκολη, με τις ενδείξεις ασφαλείας να σας δίνει μια γρήγορη οπτική επιβεβαίωση ότι και τα δύο έχουν ρυθμιστεί σωστά και ότι το κάθισμα είναι έτοιμο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
UN R129/03 i-Size
ΥΨΟΣ
76 – 115 cm
ΒΑΡΟΣ
Max. 21 kg
ΗΛΙΚΙΑ
From >15 months up to approx. 6 years

ΜΗΚΟΣ:440 mm
ΠΛΑΤΟΣ:662 mm
ΥΨΟΣ:614 mm
ΒΑΡΟΣ:12 kg

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:Τα καλύμματα πλένονται στους 30°C

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βάρος 12 kg
Διαστάσεις 61.4 × 44 × 66.2 cm
Χρώμα

BRAND

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ISIZE

ΝΑΙ

ΜΟΝΤΕΛΟ

ANORIS T i-SIZE

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

UN R129 i-Size

ΧΡΗΣΗ

9-36KG

ΥΨΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

76-115CM

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΛΙΣΗ, ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Video

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…