ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ “KIDFIX III M” BURGUNDY RED

246.05


Κωδικός προϊόντος: 2000031209 Κατηγορία: Ετικέτα:
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  TO NEO KIDFIX III M ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ, ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

  KIDFIX III M GROUP 2-3 (15-36 κιλά) (από 3,5 – 12 ετών)

  Το νέο κάθισμα KIDFIX III M από την BRITAX ,κατασκευασμένο στη Γερμανία, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην σειρά KIDFIX και είναι κατάλληλο για παιδιά με βάρος από 15 έως 36 κιλά (3,5 έως 12 χρονών).
  Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στα παιδιά ένα νέο επίπεδο άνεσης ενώ ταξιδεύουν.Είναι το ιδανικό κάθισμα για μακρινά ταξίδια. Το μεγαλύτερο κάθισμα (10% > kidfix ii xp sict) μαζί με την ιδιαίτερα μαλακή μπροστινή επένδυση προσφέρουν την ιδανική θέση ποδιών ακόμα και για το ψηλότερο παιδί.
  Η πλάτη του καθίσματος KIDFIX III M έχει ένα μοναδικό V-shape σχεδιασμό ( 8% > πλατύτερο από kidfix ii xp sict) και παρέχει απόλυτη άνεση για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Oσο το παιδί μεγαλώνει, το νέου σχεδιασμού προσκέφαλο (12 % > πλατύτερο από kidfix ii xp sict) ανεβαίνει, και με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι οι ώμοι του παιδιού ανταποκρίνονται σωστά στο πλατύτερο μέρος της πλάτης.
  Η μεγαλύτερη άνεση του καθίσματος ,δεν κάνει εκπτώσεις στην ασφάλεια του. Διαθέτει σύστημα SICT , SECURE GUARD και την ασφάλεια κατασκευής που διασφαλίζει η ΒRΙΤΑΧ σε όλα τα παιδικά καθίσματα της.

  2 τρόποι τοποθέτησης στο αυτοκίνητο. Με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων ή και για ακόμη περισσότερη ασφάλεια με το σύστημα ISOFIX ,αν αυτό διατίθεται στο αυτοκίνητο.

  Διαστάσεις:  μήκος 54 cm

                          ύψος 67-85 cm

                          πλάτος 43 cm

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Brand