ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYBEX SOLUTION S i-FIX GRANITE BLACK

229.95


Κωδικός προϊόντος: 520002422 Κατηγορία: Ετικέτα:

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Share
 • Περιγραφή

  Κάθισμα Αυτοκινήτου Solution S i-Fix

  Δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού σας: το Solution S i-Fix μεγαλώνει μαζί με το παιδί από την ηλικία των 3 μέχρι των 12 ετών και προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του –όπως ακριβώς κάνουν και οι γονείς. Το ευέλικτο αυτό κάθισμα είναι πλέον πιστοποιημένο με το πιο πρόσφατο πρότυπο ασφαλείας UN R129/03, το οποίο ενσωματώνει πιο αυστηρές διαδικασίες δοκιμής για την απόδοση σε πλευρικές συγκρούσεις.

  Κάθισμα Αυτοκινήτου Solution S i-Fix

  Το ανακλινόμενο προσκέφαλο εμποδίζει το κεφάλι του παιδιού από το να γέρνει μπροστά κατά τη διάρκεια του ύπνου, κρατώντας το συνεχώς εντός της περιοχής ασφαλείας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς, σε συνδυασμό με το βελτιστοποιημένο Σύστημα L.S.P., παρέχει στο παιδί μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το ρυθμιζόμενο ύψος 12 θέσεων εγγυάται άνετες διαδρομές, σε κάθε ηλικία. Ο έξυπνος χειρισμός με το ένα χέρι δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να κάνουν τις όποιες ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα.

  Παντενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο

  Ενσωματωμένο Σύστημα Γραμμικής Πλευρικής Προστασίας (Σύστημα L.S.P.)

  Σύστημα εξαερισμού

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 θέσεων

  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  UN R129/03

  ΥΨΟΣ

  100 – 150 εκ.

  ΒΑΡΟΣ

  Από περίπου 15 έως 50 κιλά

  ΗΛΙΚΙΑ

  Από περίπου 3 έως 12 ετών

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  Κρατά το κεφάλι του παιδιού σταθερό κατά τη διάρκεια του ύπνου

  Το πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο εμποδίζει το κεφάλι του παιδιού από το να γέρνει μπροστά κατά τη διάρκεια του ύπνου, κρατώντας το συνεχώς εντός της περιοχής ασφαλείας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

  Μείωση της ισχύος πρόσκρουσης σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης

  Το βελτιστοποιημένο Σύστημα Γραμμικής Πλευρικής Προστασίας (Σύστημα L.S.P.) παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης περίπου κατά 25%, σε σύγκριση με το ίδιο κάθισμα αυτοκινήτου χωρίς την επέκταση του L.S.P.

  Μεγαλώνει με το παιδί

  Το Solution S i-Fix μεγαλώνει μαζί με το παιδί, από την ηλικία των 3 ετών έως τα 12 έτη –ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος 12 θέσεων, το κάθισμα προσαρμόζεται στις ανάγκες του παιδιού, προσφέροντας εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια χρήσης. Τα προστατευτικά του κεφαλιού μεγαλώνουν ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες χώρου του παιδιού. Ο έξυπνος χειρισμός με το ένα χέρι δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να κάνουν τις όποιες ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα.

  Άνετη θερμοκρασία σώματος

  Το ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού εγγυάται την άνετη θερμοκρασία του καθίσματος, ακόμα κι όταν έχει ζέστη.

  Μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα

  Το Solution S i-Fix είναι εξοπλισμένο με Σύστημα Σύνδεσης ISOFIX για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, καθώς και για εύκολη εγκατάσταση. Το κάθισμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε οχήματα που δεν διαθέτουν ISOFIX.

  Άνετες διαδρομές, για χρόνια

  Το εξαιρετικά πλατύ και βαθύ μαξιλάρι καθίσματος εξασφαλίζει μια άνετη βόλτα για το παιδί σας για χρόνια.

  Τέλεια προσαρμογή

  Η ανακλινόμενη πλάτη του Solution S i-Fix προσαρμόζεται τέλεια σε οποιοδήποτε όχημα.

  Ασφάλεια για το παιδί σας

  Το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης καλύπτοντας και προστατεύοντας το παιδί.

 • VIDEO

  VIDEO