ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYBEX SIRONA S i-SIZE MAGNOLIA PINK

509.95


Κωδικός προϊόντος: 520000505 Κατηγορία: Ετικέτα:

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Share
 • Περιγραφή

  Sirona S i-Size Κάθισμα Αυτοκινήτου με Φορά Προς τα Πίσω

  Τέλος στο άβολο κουβάλημα και στον πόνο στη μέση, την ώρα που προσπαθείτε να βοηθήσετε το παιδί να μπει και να βγει από το κάθισμα. Ο πρωτοποριακός μηχανισμός περιστροφής 360° με το ένα χέρι εξασφαλίζει άνετη θέση εισόδου και εξόδου, μειώνοντας την καταπόνηση του γονέα.

  Επειδή αυτό εγγυάται μέγιστη ασφάλεια για το παιδί, το Sirona S i-Size προσφέρει τη δυνατότητα άνετης τοποθέτησης με φορά προς τα πίσω για παιδιά ύψους μέχρι 105 εκ., δηλαδή περίπου 4 ετών. Το Σύστημα Ελέγχου Κατεύθυνσης (D.D.C.) αποτρέπει τη χρήση με φορά προς τα εμπρός πριν το παιδί φτάσει σε ύψος τουλάχιστον 76 εκ., δηλαδή περίπου 4 ετών. Το Sirona S i-Size παρέχει επίσης ενισχυμένη ασφάλεια σε θέση με φορά προς τα εμπρός, χάρη στην Τεχνολογία Μείωσης Ενέργειας. Η τεχνολογία αυτή ενεργοποιείται κατά τη άσκηση μέγιστης ισχύος σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης: το προσκέφαλο γλιστρά προς τα κάτω περιορίζοντας σταδιακά την έκθεση του αυχένα στην ισχύ της πρόσκρουσης, και έπειτα κλειδώνει σε σταθερή θέση.

  Μηχανισμός περιστροφής 360° για θέση εύκολης εισόδου

  Τοποθέτηση με φορά προς τα πίσω έως 105 εκ. – περίπου έως 4 ετών

  Σύστημα Ελέγχου Κατεύθυνσης (D.D.C.)

  Τεχνολογία Μείωσης Ενέργειας (ER-Tech) σε θέση προς τα εμπρός (από 16 μηνών και 76 εκ.)

  Ενσωματωμένο Σύστημα L.S.P.

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο

  Περιλαμβάνει αποσπώμενο μαξιλάρι για νεογέννητα

  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  UN R129/02

  i-Size

  ΥΨΟΣ

  45 εκ – 105 εκ

  ΒΑΡΟΣ

  Μέγιστο 18 κιλά

  ΗΛΙΚΙΑ

  Από τη γέννηση έως περίπου 4 ετών

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  Μηχανισμός περιστροφής 360°

  Το έξυπνο σύστημα περιστροφής 360° κάνει τη ζωή των γονέων πιο εύκολη, και μειώνει την καταπόνηση που δέχεται η μέση τους. Ο πρωτοποριακός μηχανισμός περιστροφής 360° του Sirona S i-Size διευκολύνει την εναλλαγή ανάμεσα στη θέση με φορά προς τα πίσω και στη θέση με φορά προς τα εμπρός. Επιπλέον, καθιστά άνετη την είσοδο και έξοδο του παιδιού, με λιγότερη καταπόνηση για τη μέση του γονέα.

  Κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω

  Μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Το Sirona S i-Size δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς σε θέση με κατεύθυνση προς τα πίσω από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και περίπου την ηλικία των 4 ετών (ύψος 105 εκ., βάρος 18 κιλά). Ανάλογα με την προτίμησή σας, το Sirona S i-Size μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και με φορά προς τα εμπρός (για παιδιά ύψους τουλάχιστον 76 εκ. δηλαδή 16 μηνών περίπου, και μέχρι ύψος 105 εκ.).

  Σύστημα ελέγχου κατεύθυνσης (D.D.C.)

  Το σύστημα ελέγχου κατεύθυνσης (D.D.C.) αποτρέπει την πιθανότητα κακής χρήσης της θέσης προς τα εμπρός πριν το παιδί συμπληρώσει την ηλικία των 16 μηνών και φτάσει σε ύψος τουλάχιστον 76 εκ.

  Τεχνολογία Μείωσης Ενέργειας

  Μειώνει την καταπόνηση του αυχένα σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης (με φορά προς τα εμπρός). Χάρη στην Τεχνολογία Μείωσης Ενέργειας, το Sirona S i-Size παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, όταν το παιδί κάθεται προς τα μπροστά. Μειώνει την ισχύ που ασκείται στον αυχένα του παιδιού τη στιγμή της σύγκρουσης κατά περίπου 20%, σε σύγκριση με άλλα συμβατικά συστήματα ασφαλείας.

  Ενσωματωμένο σύστημα Γραμμικής Πλευρικής Προστασίας (Σύστημα L.S.P.)

  Επεκτάσιμο στην πλευρά που βλέπει προς την πόρτα του αυτοκινήτου. Το ενσωματωμένο Σύστημα L.S.P. του Sirona S i-Size παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης περίπου κατά 25%.

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 θέσεων, για εξατομικευμένη προσαρμογή καθώς το παιδί μεγαλώνει.

  Εύκολη τοποθέτηση με το ISOFIX

  Χάρη στο Σύστημα ISOFIX, εξασφαλίζεται εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ, τόσο με φορά προς τα πίσω όσο και με φορά προς τα εμπρός, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια.
  Το Sirona S i-Size ασφαλίζεται με το Σύστημα ISOFIX του οχήματος, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω στερέωση. Επίσης, ο δείκτης εγκατάστασης βοηθά στην αποφυγή πιθανής κακής χρήσης.

  Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας

  Απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης καλύπτοντας και προστατεύοντας το παιδί.

  Υποδοχείς ζώνης

  Χάρη στους μαγνητικούς υποδοχείς της ζώνης ασφαλείας, μπορείτε να βγάζετε εύκολα το παιδί από το κάθισμα.

  Λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι

  Εύκολη προσαρμογή στην κατάλληλη θέση (φορά προς τα πίσω: 5 θέσεις / φορά προς τα εμπρός: 3 θέσεις).

   

 • VIDEO

  VIDEO