ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ SIRONA Zi I-SIZE DEEP BLACK

549.95


Κωδικός προϊόντος: 520003767 Κατηγορία: Ετικέτα:

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Κάθισμα Αυτοκινήτου CYBEX Sirona Zi i-Size

  Οι γονείς που θέλουν μέγιστη ασφάλεια για το παιδί τους χρειάζονται προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους από κάθε άποψη. Με το CYBEX Sirona Zi i-Size, θέσαμε νέα πρότυπα σε ό,τι αφορά τη μετωπική και την πλευρική προστασία, αναπτύσσοντας ένα κάθισμα που είμαστε βέβαιοι ότι θα επισκιάσει κάθε προκάτοχό του.

  Χάρη στη δυνατότητα περιστροφής 360°, μπορείτε εύκολα να βάλετε & να βγάλετε το παιδί από το αμάξι, αλλά και να αλλάξετε το κάθισμα σε φορά προς τα πίσω ή προς τα εμπρός. Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 θέσεων και η λειτουργία ανάκλισης 5 θέσεων προσφέρουν μέγιστη άνεση και σας επιτρέπουν να βρείτε την τέλεια θέση για τον ύπνο. Και για τα νεογέννητα μωράκια, το ειδικό αποσπώμενο μαξιλάρι με ενίσχυση στο κεφάλι & στα πλάγια εξασφαλίζει άνετες διαδρομές σε βελτιστοποιημένη, εργονομική θέση.

  Μηχανισμός περιστροφής 360°

  Κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω

  Ενσωματωμένο σύστημα Γραμμικής Πλευρικής Προστασίας (Σύστημα L.S.P.)

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • Λειτουργίες

  Λειτουργίες

  SensorSafe – Ένα έξυπνο κλιπ που ενισχύει την ασφάλεια του παιδιού σας όταν κάθεται στο αυτοκίνητο

  Εσείς έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, και το παιδί σας είναι πιο ασφαλές. Συνδυάζοντας την έξυπνη τεχνολογία με τον έξυπνο σχεδιασμό, η CYBEX δημιούργησε το SensorSafe που σας βοηθά να παρακολουθείτε την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας. Διαθέσιμο για πολλά καθίσματα CYBEX Platinum και Gold i-Size, το Κλιπ SensorSafe συνδέεται στο σύστημα ασφαλείας. Το SensorSafe στέλνει ειδοποιήσεις για την αποφυγή κρίσιμων καταστάσεων: αν το παιδί ξεκουμπώσει το κλιπ, αν το παιδί κινδυνεύει να πάθει θερμοπληξία λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας ή επειδή έμεινε μόνο του στο αυτοκίνητο, ή αν το παιδί είναι καθισμένο πάρα πολλή ώρα. Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται μέσω Bluetooth στο smartphone σας μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής, η οποία παρέχει επίσης οδηγίες για την εγκατάσταση, βίντεο με οδηγίες, συχνές ερωτήσεις, και πολλά άλλα.

  Μηχανισμός περιστροφής 360°

  Καθιστά εύκολη την είσοδο και έξοδο του παιδιού, με λιγότερη καταπόνηση για τη μέση του γονέα. Επιπλέον, διευκολύνει την εναλλαγή ανάμεσα στη θέση με φορά προς τα πίσω και στη θέση με φορά προς τα εμπρός.
  Το ενσωματωμένο Σύστημα Ελέγχου Κατεύθυνσης (D.D.C.) αποτρέπει την πιθανότητα κακής χρήσης της θέσης προς τα εμπρός πριν το παιδί συμπληρώσει την ηλικία των 15 μηνών και φτάσει σε ύψος τουλάχιστον 76 εκ.

  Κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω

  Μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, σε σύγκριση με τα καθίσματα με φορά προς τα εμπρός. Δοκιμές έχουν δείξει ότι η ισχύς πρόσκρουσης μιας μετωπικής σύγκρουσης κατανέμεται ομοιόμορφα σε μια μεγαλύτερη επιφάνεια. Η CYBEX συνιστά το κάθισμα να τοποθετείται με φορά προς τα πίσω για παιδιά ύψους μέχρι και 105 εκ. (περίπου 4 ετών).

  Ενσωματωμένο σύστημα Γραμμικής Πλευρικής Προστασίας (Σύστημα L.S.P.)

  Παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης περίπου κατά 25%.

  Τεχνολογία Μείωσης Ενέργειας (ER-Tech)

  Παρέχει ενισχυμένη ασφάλεια σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, όταν το παιδί κάθεται με φορά προς τα εμπρός. Η ER-Tech μειώνει την καταπόνηση στον αυχένα του παιδιού τη στιγμή της σύγκρουσης κατά πάνω από 20%, σε σύγκριση με άλλα συστήματα ζώνης ασφαλείας 5 σημείων.

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 θέσεων, για εξατομικευμένη προσαρμογή καθώς το παιδί μεγαλώνει.

  Λειτουργία ανάκλισης και περιστροφής με το ένα χέρι

  Δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να προσαρμόσουν το κάθισμα, κρατώντας το ένα τους χέρι ελεύθερο. Για άνετες διαδρομές και ήρεμο ύπνο, το Sirona Zi i-Size διαθέτει 5 θέσεις ανάκλισης σε φορά προς τα πίσω και 3 θέσεις ανάκλισης σε φορά προς τα εμπρός.

  Αποσπώμενο μαξιλάρι για νεογέννητα

  Το αποσπώμενο αυτό μαξιλάρι εξασφαλίζει μια εργονομική οριζόντια θέση. Τώρα, εξοπλίζεται με ενίσχυση στο κεφάλι & στα πλάγια σχηματίζοντας μια ζεστή φωλιά γύρω από το μωρό, για έξτρα στήριξη και άνεση.

  Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων

  Ασφαλίστε εύκολα το παιδί στο Sirona Zi i-Size.

  Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας

  Απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης καλύπτοντας και προστατεύοντας το παιδί.

  Υποδοχείς ζώνης

  Χάρη στους μαγνητικούς υποδοχείς της ζώνης ασφαλείας, μπορείτε να βγάζετε εύκολα το παιδί από το κάθισμα.

   

 • Βίντεο

  Βίντεο

 • Προδιαγραφές

  Προδιαγραφές

  Φορά προς τα πίσω και προς τα εμπρός, για άνεση που προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού

  UN R129/03

  i-Size

  ΥΨΟΣ
  45 εκ – 105 εκ

  ΒΑΡΟΣ
  Μέγιστο 18 κιλά

  ΗΛΙΚΙΑ
  Από τη γέννηση έως περίπου 4 ετών