ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ SIRONA Z 2-SIZE PLUS DEEP BLACK

429.95


Κωδικός προϊόντος: 520001041 Κατηγορία: Ετικέτα:

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Sirona Z Κάθισμα Αυτοκινήτου με Φορά Προς τα Πίσω

  Sirona Z Κάθισμα Αυτοκινήτου με Φορά Προς τα Πίσω
  Οι γονείς απαιτούν μέγιστη ασφάλεια για τα παιδιά τους και αναμένουν οι προσδοκίες τους αυτές να ικανοποιούνται στο έπακρο. Με το CYBEX Sirona Z i-Size, θέσαμε νέα πρότυπα στον τομέα της προστασίας από πλευρικές και μετωπικές συγκρούσεις, δημιουργώντας ένα κάθισμα αυτοκινήτου που επισκιάζει κάθε προκάτοχό του.

  Το Sirona Z i-Size είναι είναι ένα νέο κάθισμα αυτοκινήτου της σειράς CYBEX Z, το οποίο μπορεί να κάνει πλήρη περιστροφή 360°. Επιτρέπει την εύκολη επιβίβαση του παιδιού από την πόρτα, ενώ η εναλλαγή ανάμεσα στη θέση προς τα πίσω και προς τα εμπρός είναι πολύ απλή. Η ανάκλιση 5 θέσεων και το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 επιπέδων καθιστούν το κάθισμα έξτρα εργονομικό.

  Μηχανισμός περιστροφής 360°
  Κάθισμα Αυτοκινήτου με Φορά Προς τα Πίσω
  Ενσωματωμένη Γραμμική Προστασία Πλευρικής Σύγκρουσης (L.S.P.)

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • Λειτουργίες

  Λειτουργίες

  Περιστρεφόμενος μηχανισμός με σύστημα ελέγχου κατεύθυνσης (D.D.C.)

  Ο πρωτοποριακός μηχανισμός 360° εξασφαλίζει την εύκολη είσοδο και έξοδο του παιδιού, με λιγότερη καταπόνηση για τη μέση του γονέα. Επιπλέον, διευκολύνει την εναλλαγή ανάμεσα στη θέση φοράς προς τα πίσω και στη θέση φοράς προς τα εμπρός. Το σύστημα ελέγχου κατεύθυνσης (D.D.C.) αποτρέπει την πιθανότητα κακής χρήσης της θέσης προς τα εμπρός πριν το παιδί συμπληρώσει την ηλικία των 15 μηνών και φτάσει σε ύψος τουλάχιστον 76 εκ.

  Κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω

  Το κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω μειώνει κατά περισσότερο από 80% τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, σε σύγκριση με τα καθίσματα αυτοκινήτου με φορά προς τα εμπρός. Δοκιμές έχουν δείξει ότι η ισχύς της πρόσκρουσης σε μια μετωπική σύγκρουση κατανέμεται ομοιόμορφα σε μια μεγάλη περιοχή. Η CYBEX συνιστά τη χρήση καθισμάτων με φορά προς τα πίσω για τα παιδιά ύψους έως και 105 εκ., δηλαδή μέχρι περίπου 4 ετών.

  Ενσωματωμένη Γραμμική Προστασία Πλευρικής Σύγκρουσης (L.S.P.)

  Το ενσωματωμένο Σύστημα L.S.P. του Sirona Z i-Size προσφέρει βελτιστοποιημένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης της πλευρικής σύγκρουσης σχεδόν κατά 25%.

  Λειτουργία ανάκλισης και περιστροφής με το ένα χέρι

  Χάρη στον έξυπνο μηχανισμό ανάκλισης και περιστροφής με το ένα χέρι, οι γονείς μπορούν να ρυθμίσουν εύκολα το κάθισμα κρατώντας το ένα τους χέρι ελεύθερο. Για άνεση στον ύπνο και στα ταξίδια, το κάθισμα Sirona Z i-Size διαθέτει 5 θέσεις ανάκλισης όταν κοιτάζει προς τα πίσω και 3 θέσεις ανάκλισης όταν κοιτάζει προς τα εμπρός.

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο

  Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 12 θέσεων, για εξατομικευμένη προσαρμογή καθώς το παιδί μεγαλώνει.

  Τεχνολογία Απορρόφησης Ενέργειας (ER-Tech)

  Η Τεχνολογία Απορρόφησης Ενέργειας του Sirona Z i-Size προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια για το παιδί σας σε θέση με φορά προς τα εμπρός, σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Το “ER-Tech” μειώνει τις δυνάμεις που ασκούνται στον αυχένα του παιδιού σε κατά τη σύγκρουση κατά περισσότερο από 20%, σε σύγκριση με άλλα υπάρχοντα συστήματα ασφαλείας 5 σημείων.

  Εύκολη τοποθέτηση με το ISOFIX

  Το σύστημα ISOFIX εξασφαλίζει την εύκολη τοποθέτηση του καθίσματος με δύο κλικ και εγγυάται μέγιστη ασφάλεια. Χάρη στη Βάση Z, το κάθισμα ασφαλίζεται με το σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου, χωρίς να απαιτείται περαιτέρω στερέωση. Ο δείκτης σωστής τοποθέτησης βοηθά επίσης στην αποφυγή πιθανής λανθασμένης χρήσης. (Πωλείται ξεχωριστά)

  Αρθρωτό Σύστημα – μία βάση, δύο καθίσματα

  Μέγιστη ευελιξία – ως μέρος του Αρθρωτού Συστήματος Z-Line, τόσο το Sirona Z i-Size όσο και το Cloud Z i-Size εφαρμόζουν στη Βάση Z παρέχοντας ασφαλείς διαδρομές στο παιδί από τη γέννησή του και μέχρι περίπου την ηλικία των 4 ετών, δηλαδή ύψος έως και 105 εκ.

  Σύστημα ασφαλείας 5 σημείων

  Ασφαλίστε εύκολα το παιδί σας στο Sirona Z i-Size, χάρη στο κεντρικό σύστημα ασφαλείας 5 σημείων.

  Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας

  Το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας του Sirona Z i-Size απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης καλύπτοντας και προστατεύοντας το παιδί.

  Υποδοχείς ζώνης

  Χάρη στους μαγνητικούς υποδοχείς της ζώνης ασφαλείας, μπορείτε να βγάζετε εύκολα το παιδί από το κάθισμα.

 • Βίντεο

  Βίντεο

 • Προδιαγραφές

  Προδιαγραφές

  Κάθισμα αυτοκινήτου με εναλασσόμενη φορά τοποθέτησης και άνεση, για να μεγαλώνει μαζί με το παιδί

  UN R129/02

  i-Size

  ΥΨΟΣ
  45 εκ – 105 εκ

  ΒΑΡΟΣ
  Μέγιστο 18 κιλά

  ΗΛΙΚΙΑ
  Από τη γέννηση έως περίπου 4 ετών