ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYBEX SIRONA Z2 I-SIZE – DEEP BLACK

399.95


Κωδικός προϊόντος: 42.521003429 Κατηγορία: Ετικέτα:

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Κάθισμα Αυτοκινήτου Sirona Z2 I-Size

  Το κάθισμα CYBEX Sirona M2 i-Size συμμορφώνεται με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα καθίσματα αυτοκινήτου ECE R-129. Ο νέος αυτός “κανονισμός i-Size” αναφέρει ότι τα παιδιά ηλικίας 15 μηνών και κάτω πρέπει να κάθονται με φορά προς τα πίσω, κάτι που θεωρείται ως ο ασφαλέστερος τρόπος μεταφοράς από πολλούς εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων οργανισμών καταναλωτών και υγείας όπως το Which?, η ADAC, και ο ανεξάρτητος γερμανικός οργανισμός καταναλωτικών δοκιμών Stiftung Warentest.

  Μέγιστη ασφάλεια και άνεση για παιδιά ύψους έως 105 εκ.

  Το CYBEX Sirona M2 i-Size προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς του παιδιού σε θέση με φορά προς τα πίσω από τη γέννησή του και μέχρι να φτάσει σε ύψος 105 εκ. (περίπου 4 ετών). Χάρη στον νέο αυτόν έξυπνο σχεδιασμό, ακόμα και τα ψηλότερα παιδιά έχουν επαρκή χώρο για τα πόδια ώστε να κάθονται άνετα. Παρ’ όλα αυτά, το κάθισμα Sirona M2 i-Size δεν πιάνει πολύ χώρο, καθώς μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί και σε πιο μικρά αυτοκίνητα. Επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι, εξασφαλίζουν έξτρα άνεση και διευκολύνουν την καθημερινή ζωή.

  Τοποθέτηση με φορά προς τα πίσω έως 105 εκ. – περίπου έως 4 ετών.

  Εναλλαγή σε φορά προς τα εμπρός από τον 16ο μήνα ζωής και ύψος 76 εκ.

  Ενσωματωμένο Σύστημα L.S.P.

  Λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι

  Προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους

  Απλό σύστημα αλλαγής της θέσης του καθίσματος

  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  UN R129

  i-Size

  ΥΨΟΣ

  45 εκ – 105 εκ

  ΒΑΡΟΣ

  Μέγιστο 19 κιλά

  ΗΛΙΚΙΑ

  Από τη γέννηση έως περίπου 4 ετών

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  Κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω

  Μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Το Sirona Μ2 i-Size δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς σε θέση με κατεύθυνση προς τα πίσω από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και περίπου την ηλικία των 4 ετών (ύψος 105 εκ.).

  Εναλλαγή σε φορά προς τα εμπρός

  Το Sirona Μ2 i-Size διαθέτει σύστημα που, με ένα κλικ, επιτρέπει την εναλλαγή ανάμεσα στη θέση με φορά προς τα πίσω και στη θέση με φορά προς τα εμπρός. Ανάλογα με την προτίμησή σας, το Sirona Μ2 i-Size μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και με φορά προς τα εμπρός (για παιδιά ύψους τουλάχιστον 76 εκ. δηλαδή 16 μηνών περίπου, και μέχρι ύψος 105 εκ.).

  Ενσωματωμένο Σύστημα Γραμμικής Πλευρικής Προστασίας (Σύστημα L.S.P.)

  Το ενσωματωμένο Σύστημα Γραμμικής Πλευρικής Προστασίας (Σύστημα L.S.P.) επεκτείνεται προς την πλευρά της πόρτας, μειώνοντας εγκαίρως την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης. Σε θέση είτε με φορά προς τα πίσω είτε με φορά προς τα εμπρός, και σε συνδυασμό με τα προστατευτικά για το κεφάλι και τους ώμους, το ενσωματωμένο Σύστημα L.S.P. του CYBEX Sirona M2 i-Size ενισχύει το επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

  Λειτουργία ανάκλισης με το ένα χέρι

  Εύκολη προσαρμογή στην κατάλληλη θέση (φορά προς τα πίσω: 5 θέσεις / φορά προς τα εμπρός: 3 θέσεις).

  Προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους 12 θέσεων

  Προστασία που μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Το προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους 12 θέσεων διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας που προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού.

  Εύκολη τοποθέτηση με το ISOFIX

  Χάρη στο Σύστημα ISOFIX, εξασφαλίζεται εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ, τόσο με φορά προς τα πίσω όσο και με φορά προς τα εμπρός, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια.
  Το Sirona S i-Size ασφαλίζεται με το Σύστημα ISOFIX του οχήματος, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω στερέωση. Επίσης, ο δείκτης εγκατάστασης βοηθά στην αποφυγή πιθανής κακής χρήσης.

  M-Line Modular System

  Αυτό το ελαφρύ παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου πληροί τις προδιαγραφές των πιο πρόσφατων προτύπων ασφαλείας, και ολοκληρώνει το «οικογενειακό σύστημα» μαζί με τη Βάση M και το Sirona M2 i-Size προσφέροντας μία βάση για δύο καθίσματα.

  Κέλυφος απορρόφησης ενέργειας

  Απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης καλύπτοντας και προστατεύοντας το παιδί.

 • VIDEO

  VIDEO