ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ MAXI COSI – MICA PRO ECO I-SIZE – AUTHENTIC BLACK

479.00

Το περιστρεφόμενο κάθισμα αυτοκινήτου Mica Pro Eco προσφέρει στο μωρό σας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση, χάρη στο άνετο ένθετο Baby-hugg, μέχρι την ηλικία των 4 ετών (από 40-105 cm).

Κωδικός προϊόντος: 37.BR76607 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Παιδικό κάθισμα Mica Pro Eco i-Size Authentic Black Maxi Cosi.

Το κάθισμα αυτοκινήτου έχει δυνατότητα περιστροφής 360°.
Είτε είναι νεογέννητο είτε νήπιο, η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων εύκολης πρόσβασης θα κρατήσει το μωρό σας ασφαλές ανά πάσα στιγμή.
  • Εναρμονίζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας i-Size.
  • Κατασκευασμένο από μαλακά, 100% ανακυκλωμένα υφάσματα, προσφέροντας στους γονείς την καλύτερη επιλογή, φιλική προς τον πλανήτη.
  • Το G-CELL 2.0 Side Impact Protection προσθέτει ένα επιπλέον ενσωματωμένο προστατευτικό και παρέχει μέγιστη προστασία με βελτιωμένη 3D απορρόφηση κρούσης από πολλές γωνίες, για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του μωρού σας.
  • Χάρη στο σύστημα ζωνών Easy-in, είναι απίστευτα γρήγορο και εύκολο να μπαίνει και να βγαίνει το μικρό σας από το αυτοκίνητο.
  • Τοποθετείται γρήγορα και απλά μέσω εγκατάστασης ISOFIX και το πόδι στήριξης εξασφαλίζει σταθερότητα.
  • Το FlexiSpin είναι ένα έξυπνο, ενσωματωμένο σύστημα περιστροφής, που επιτρέπει στα καθίσματα αυτοκινήτου 360° να περιστρέφονται εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι, γεγονός που διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο του παιδιού σας.
  • Σχεδιασμένο με βελτιωμένα και εκτεταμένα πάνελ αερισμού ClimaFlow και αφρό που αναπνέει, προσφέρει βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα και διατηρεί το παιδί σας στη σωστή θερμοκρασία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βάρος 14.7 kg
Διαστάσεις 73.1 × 44.2 × 112 cm
BRAND

ΜΟΝΤΕΛΟ

MICA PRO ECO I-SIZE

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΚΑΝΑΔΑΣ

ISIZE

ΝΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ECE R129/03

ΧΡΗΣΗ

0-18KG

ΥΨΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

40-105CM

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 5 ΣΗΜΕΙΩΝ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

VIDEO

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…