ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ DUALFIX M I-SIZE GALAXY BLACK

509.14

Χρειάζεστε ένα κάθισμα αυτοκινήτου που να είναι ευέλικτο και πρακτικό;
Το DUALFIX M I SIZE προσφέρει ασφάλεια σε κάθε σας ταξίδι. Είναι κατάλληλο από τη γέννηση έως 4 ετών (105 cm), μπορεί να είναι στραμμένο προς τα πίσω ή προς τα εμπρός. Διαθέτει σύστημα περιστροφής 360° η οποία βοηθά το μικρό σας να μπαίνει και να βγαίνει από το αυτοκίνητο εύκολα, ακόμα και στις πιο στενές θέσεις στάθμευσης.

Κωδικός προϊόντος: 37171 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Mετατρέψτε κάθε ταξίδι σε κάτι ξεχωριστό
Το DUALFIX M i-SIZE είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 61 έως 105 cm. Χάρη στην περιστροφή 360 μοιρών, το κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς τα πίσω και προς τα εμπρός. Επιπλέον, αν γυρίσετε το κάθισμα 90 μοίρες προς την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, η τοποθέτηση και ο χειρισμός του παιδιού σας είναι παιδικό παιχνίδι. Το DUALFIX M i-SIZE θα σας εντυπωσιάσει με τα υπέροχα χαρακτηριστικά του, αλλά και με τη βραβευμένη σχεδίασή του; για ένα ασφαλές και κομψό ταξίδι.

Καλύτερες στιγμές
Μακροχρόνια άνεση για εσάς και το παιδί σας, καθώς μεγαλώνουν, ίσως προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ένα κάθισμα αυτοκινήτου που παραμένει στο αυτοκίνητο. Τότε θα εκτιμήσετε την περιστροφή 360 μοιρών που σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να δεσμεύετε εύκολα το παιδί σας στο κάθισμα. Κατάλληλο για παιδιά ύψους από 61 cm, το DUALFIX M i-SIZE προσφέρει 12 θέσεις ανάκλισης προς τα πίσω και προς τα εμπρός και ρυθμιζόμενη μπάρα επαναφοράς για απόλυτη άνεση έως και 4 χρόνια.
Καθησυχαστική ασφάλεια κάθε μέρα
Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν συμβιβασμοί όσον αφορά την ασφάλεια. Τα εσωτερικά μας πρότυπα είναι πιο απαιτητικά από αυτά του τρέχοντος προτύπου ECE R129 (i-Size). Το DUALFIX M i-SIZE έχει εξοπλιστεί με ένα μεγάλο αριθμό καινοτόμων χαρακτηριστικών ασφαλείας: για παράδειγμα τη βελτιστοποιημένη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης SICT στο εσωτερικό, που εφαρμόζεται από ένα ειδικό ατσάλινο στοιχείο στο εσωτερικό του καθίσματος. Ή το πατενταρισμένο μας σύστημα Pivot Link ISOFIX. Αυτό διασφαλίζει ότι το παιδί σας προστατεύεται καλά σε κάθε ατύχημα, είτε από μπροστά είτε από το πλάι ή από πίσω. Αυτό είναι ένα πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.
Ποιότητα ; Κατασκευάζεται στη Γερμανία
Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη και η παραγωγή προϊόντων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά. Γι’ αυτό το DUALFIX M i-SIZE έχει αναπτυχθεί, σχεδιαστεί και κατασκευαστεί πλήρως στη Γερμανία. Και έχει εγκριθεί μόνο μετά από πολυάριθμες δοκιμές στη σύγχρονη εσωτερική μας εγκατάσταση δοκιμών σύγκρουσης. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τους πελάτες μας. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα εξαρτήματα των καθισμάτων αλλά και για τα καλύμματα και τα υφάσματα, τα οποία κατασκευάζονται όλα στην Ευρώπη. Όλα αυτά για να διασφαλίσουμε ότι εσείς και τα παιδιά μας είναι πάντα ασφαλή στο δρόμο.
Πόδι στήριξης με ρυθμιζόμενο ύψος
Το πόδι στήριξης παρέχει επιπλέον σταθερότητα για το κάθισμα αυτοκινήτου μέσω του δαπέδου του οχήματος. Ελαχιστοποιεί την κλίση και την περιστροφική κίνηση και μειώνει τις δυνάμεις κίνησης προς τα εμπρός που ασκούνται στο παιδί σας σε περίπτωση σύγκρουσης, συμβάλλοντας στην προστασία του. Για ασφαλή εγκατάσταση, το πόδι στήριξης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στο ύψος που είναι καλύτερο για το αυτοκίνητό σας. Η ευανάγνωστη ένδειξη σάς δείχνει πότε το πόδι στήριξης είναι τοποθετημένο σταθερά στο πάτωμα του οχήματός σας.
Γρήγορη αφαίρεση του καλύμματος
Τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά ακατάστατα στο δρόμο. Τα ποτά μπορεί να χυθούν και τα παιδιά να αρρωστήσουν στο αυτοκίνητο. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε ένα κάλυμμα καθίσματος που πλένεται στο πλυντήριο που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να αφαιρέσετε τη ζώνη, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε γρήγορα και να ξεκινήσετε.
Περιστροφή 360 μοιρών
Η περιστροφή 360 μοιρών διευκολύνει τη μετακίνηση του καθίσματος από πίσω προς τα εμπρός με όψη και προς τα πίσω χωρίς να επανατοποθετήσετε το κάθισμα. Επιπλέον, το κάθισμα μπορεί να στραφεί στην ανοιχτή πόρτα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου για εύκολη τοποθέτηση και χειρισμό του παιδιού σας. Στη συνέχεια, απλώς γυρίστε το κάθισμα στην επιθυμητή κατεύθυνση διαδρομής μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του και να είστε έτοιμοι.
Ρυθμιζόμενη μπάρα επαναφοράς
Η μπάρα επαναφοράς όχι μόνο βοηθά στην αποτροπή της κλίσης του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου σε κρούση, αλλά μπορεί επίσης να ρυθμιστεί κατά 8 μοίρες. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τη ράβδο επαναφοράς στην πλάτη του καθίσματος του οχήματος και δίνει στο παιδί σας 10% επιπλέον χώρο στα πόδια.
Ανώτερη προστασία από πλευρικές κρούσεις
Το ενσωματωμένο SICT στο εσωτερικό προσφέρει στο παιδί σας ανώτερη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το εσωτερικό SICT κρατά το παιδί σας μακριά από την κρούση ενώ ταυτόχρονα απορροφά ενέργεια. Και δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε ή να προσαρμόσετε τίποτα; Το SICT εσωτερικά είναι πάντα έτοιμο όταν το χρειάζεστε.
Το σύστημα ISOFIX Pivot Link Britax Römer
Σε περίπτωση πρόσκρουσης, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Σύστημα Pivot Link ISOFIX κατευθύνει τη δύναμη πρώτα προς τα κάτω (1), στο κάθισμα του οχήματος και μετά προς τα εμπρός (2), πιο ήπια μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού στο κεφάλι και τον αυχένα για το παιδί σας.
Εκτεταμένη όψη προς τα πίσω
Τα καθίσματα αυτοκινήτου που κοιτούν προς τα πίσω προσφέρουν την καλύτερη προστασία σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης; το πιο συχνό είδος ατυχήματος στους δρόμους. Σε μια μετωπική σύγκρουση με ένα κάθισμα που βλέπει προς τα πίσω, οι δυνάμεις της σύγκρουσης κατευθύνονται στο πίσω μέρος του καθίσματος, ενώ η υπόλοιπη ενέργεια κατανέμεται ομοιόμορφα στο κεφάλι, το λαιμό και το πάνω μέρος του σώματος. Με ένα κάθισμα στραμμένο προς τα εμπρός, η ενέργεια της πρόσκρουσης κατανέμεται διαφορετικά στη δομή του καθίσματος και στο σύστημα συγκράτησης δυνητικά με αποτέλεσμα περισσότερη ενέργεια να επηρεάζει το σώμα του παιδιού. Συνιστούμε στα παιδιά να ταξιδεύουν στραμμένα προς τα πίσω για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Θέσεις πολλαπλής ανάκλισης

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βάρος 15 kg
Διαστάσεις 74 × 44 × 48 cm
BRAND

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ISIZE

ΝΑΙ

ΧΡΗΣΗ

0-18KG

ΥΨΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

61-105CM

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΛΙΣΗ, ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 5 ΣΗΜΕΙΩΝ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ