ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ OSANN ONE 360°

249.00


Κωδικός προϊόντος: 108210252 Κατηγορίες: ,

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Share
 • Περιγραφή

  Το κάθισμα αυτοκινήτου Osann One 360 ​​είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου γκρουπ 0 + / 1/2/3. Πρόκειται για ένα κάθισμα αυτοκινήτου 4 σε 1 κατάλληλο από τη γέννηση έως 36 κιλά (περίπου 11/12 ετών). Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς δεν χρειάζεται να αγοράζουν πολλά καθίσματα αυτοκινήτου καθώς μεγαλώνει το παιδί τους.

  Πρόκειται για ένα κάθισμα αυτοκινήτου που βλέπει προς τα πίσω έως 18 κιλά (περίπου 4 ετών). Το κάθισμα έχει περιστροφή 360 ° και έχει κλίση πολλαπλών θέσεων. Όταν το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι τοποθετημένο προς τα πίσω χρησιμοποιώντας το Isofix και το top tether. Το κάθισμα μπορεί εύκολα να περιστραφεί προς τα πλάγια επιτρέποντας στον γονέα να τοποθετήσει το παιδί του στο κάθισμα αυτοκινήτου με ευκολία. Το κάθισμα μπορεί επίσης να τοποθετηθεί προς τα πίσω δεμένο μόνο με τη ζώνη ασφαλείας.

  Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να βλέπει προς τα εμπρός από 9 κιλά έως 36 κιλά. Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ζώνες 5 σημείων έως 18 κιλά (περίπου 4 χρόνια). Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το Isofix και τη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου ή μόνο τη ζώνη ασφαλείας. Το προσκέφαλο του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος και οι ζώνες 5 σημείων προσαρμόζονται (μαζί με το προσκέφαλο), αποφεύγοντας έτσι οι γονείς να ρυθμίσουν και πάλι τις ζώνες 5 σημείων όπως τα άλλα καθίσματα αυτοκινήτου. Η ζώνη one pull επιτρέπει στους γονείς να τεντώνουν την πλεξούδα με ευκολία.

  Το κάθισμα διαθέτει μαξιλάρι νεογνού, για επιπλέον υποστήριξη στο νεογέννητο.
  Το μαξιλάρι αφαιρείται καθώς μεγαλώνει το παιδί. Το κάθισμα αυτοκινήτου έχει μερικές διαφορετικές θέσεις.
  Το κάθισμα αυτοκινήτου One 360 ​​μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως booster με πλάτη από 15 κιλά έως 36 κιλά με το πρόσθετο χαρακτηριστικό της ανάκλισης πολλαπλών θέσεων. Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το isofix και τη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου ή απλά τη ζώνη ασφαλείας. Αυτό το κάθισμα διαθέτει άφθονο χώρο για ένα παιδί έως 36 κιλά.

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • Χαρακτηριστικά

  Χαρακτηριστικά

  Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι κατάλληλο από τη γέννηση έως 36 κιλά (περίπου 11/12 ετών).
  · Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου μεγαλώνει με το παιδί.
  · Όταν το κάθισμα αυτοκινήτου βλέπει προς τα πίσω έως 18 κιλά μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το ISOFIX και το top tether ή απλά τη ζώνη ασφαλείας
  · Όταν βλέπει προς τα εμπρός έως 18 κιλά, το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το isofix και τη ζώνη ασφαλείας ή μόνο τη ζώνη ασφαλείας.
  · Όταν χρησιμοποιείται από 15 κιλά έως 36 κιλά, το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το isofix και ζώνη ασφαλείας ή απλά ζώνη ασφαλείας.
  · Προστασία πλευρικής πρόσκρουσης.
  · Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με ένα τράβηγμα έως 18 κιλά.
  · Το προσκέφαλο του καθίσματος αυτοκινήτου είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σε διαφορετικές θέσεις. Καθώς οι ζώνες 5 σημείων είναι ενσωματωμένη στο προσκέφαλο, οι ζώνες θα ρυθμιστούν αυτόματα όταν μετακινείται το προσκέφαλο.
  · Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να βλέπει προς τα πίσω έως 18 κιλά.
  · Το κάθισμα μπορεί να βλέπει προς τα εμπρός από 9 κιλά έως 36 κιλά.
  · Το κάθισμα περιστρέφεται κατά 360 μοίρες.
  · Το κάθισμα αυτοκινήτου περιστρέφεται προς τα πλάγια και ασφαλίζει στη θέση του, επιτρέποντας στους γονείς να τοποθετήσουν το παιδί τους μέσα και έξω από το κάθισμα του αυτοκινήτου με ευκολία όταν κοιτάζει προς τα πίσω.
  · Η μεγάλη κλίση του καθίσματος του αυτοκινήτου όταν βρίσκεται στην πίσω θέση για τα νεογέννητα, βοηθά στην αποτροπή της πτώσης του κεφαλιού.
  · Μαξιλάρι στήριξης σώματος για μικρότερα παιδιά και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν.
  · Ανάκλιση πολλαπλών θέσεων.
  · Το κάθισμα αυτοκινήτου συμμορφώνεται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ECE R44 / 04.