ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ OSANN NEO 360°

339.00


Κωδικός προϊόντος: 108224252 Κατηγορίες: ,

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Το κάθισμα αυτοκινήτου Osann neo 360 είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου γκρουπ 0 + / 1/2/3. Πρόκειται για κάθισμα αυτοκινήτου 4 σε 1 κατάλληλο από τη γέννηση έως 36 κιλά (περίπου 11/12 ετών). Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς δεν χρειάζεται να αγοράζουν πολλά καθίσματα αυτοκινήτου καθώς μεγαλώνει το παιδί τους. Πρόκειται για ένα κάθισμα αυτοκινήτου που βλέπει προς τα πίσω έως 18 κιλά (περίπου 4 ετών). Το κάθισμα έχει περιστροφή 360 και έχει ανακλίση πολλαπλών θέσεων. Όταν το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι τοποθετημένο προς τα πίσω χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους Isofix και το top tether , το κάθισμα μπορεί εύκολα να περιστραφεί προς τα πλάγια επιτρέποντας στον γονέα να τοποθετήσει το παιδί του στο κάθισμα αυτοκινήτου με ευκολία.

  Αυτό το κάθισμα έχει μια πλάκα ποδιού που δίνει στο παιδί περισσότερη άνεση για τα πόδια. Αυτό το κάθισμα θα περιστρέφεται προς τα πλάγια μόνο όταν το κάθισμα είναι σε θέση προς τα πίσω, αυτή είναι η ασφαλέστερη θέση για το παιδί σας που ταξιδεύει έως 18 κιλά.

  Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να βλέπει προς τα εμπρός από 9kg έως 36kg. Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις ζώνες 5 σημείων έως 18 κιλά (περίπου 4 ετών).

  Το Neo 360 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως booster με υψηλή πλάτη από 15 κιλά έως 36 κιλά με το πρόσθετο χαρακτηριστικό ανάκλισης πολλαπλών θέσεων.

  Συμμορφώνεται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ECE R44 / 04.

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  Brand

 • Χαρακτηριστικά

  Χαρακτηριστικά

  Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι κατάλληλο από τη γέννηση έως 36 κιλά (περίπου 11/12 ετών).
  Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου μεγαλώνει με το παιδί.
  Όταν το κάθισμα αυτοκινήτου βλέπει προς τα πίσω έως και 18 κιλά μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το isofix και το top tether.
  Η επιπλέον πλάκα στο κάθισμα αυτοκινήτου Neo δίνει επιπλέον χώρο στα πόδια για το παιδί όταν κοιτάζει προς τα πίσω.
  Όταν κοιτάτε προς τα εμπρός μέχρι 18 κιλά, το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το ISOFIX και το top tether.
  Όταν χρησιμοποιείται από 15 κιλά έως 36 κιλά, το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας το isofix και ζώνη ασφαλείας ή απλά ζώνη ασφαλείας.
  Προστασία πλευρικής πρόσκρουσης.
  Ζώνες 5 σημείων με ένα τράβηγμα έως 18 κιλά.
  Το προσκέφαλο του καθίσματος αυτοκινήτου είναι πλήρως ρυθμιζόμενο σε διαφορετικές θέσεις. Καθώς οι ζώνες 5 σημαιών είναι ενσωματωμένες στο προσκέφαλο, οι ζώνες προσαρμόζεται αυτόματα όταν κινείται το προσκέφαλο.
  Το κάθισμα του αυτοκινήτου μπορεί να βλέπει προς τα πίσω έως 18 κιλά.
  Το κάθισμα μπορεί να βλέπει προς τα εμπρός από 9 κιλά έως 36 κιλά.
  Το κάθισμα περιστρέφεται κατά 360 μοίρες.
  Το κάθισμα αυτοκινήτου περιστρέφεται προς τα πλάγια και ασφαλίζει στη θέση του, επιτρέποντας στους γονείς να τοποθετήσουν το παιδί τους μέσα και έξω από το κάθισμα του αυτοκινήτου με ευκολία όταν κοιτάζει προς τα πίσω.
  Η μεγάλη κλίση του καθίσματος του αυτοκινήτου όταν βρίσκεται στην πίσω θέση για τα νεογέννητα βοηθά στην αποτροπή της πτώσης του κεφαλιού.
  Μαξιλάρι στήριξης σώματος για μικρότερα παιδιά και είναι εύκολα αφαιρούμενα.
  Κάθισμα πολλαπλών θέσεων