ΚΑΘΙΣΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ – STOKKE TRIPP TRAPP – FJIORD BLUE – ΔΩΡΟ ΤΟ BABY SET

259.00

Η αυθεντική και όμορφα σχεδιασμένη καρέκλα Tripp Trapp της Stokke είναι ένα κλασικό έπιπλο από το 1972. Προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες του παιδιού, καθώς αυτό μεγαλώνει. Σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο σχεδιαστή Peter Opsvik. Με την Tripp Trapp τα πόδια του παιδιού δεν αιωρούνται και το παιδί κάθεται στη σωστή στάση και το σωστό ύψος για κάθε τραπέζι. Το κάθισμα και το υποπόδιο ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος. Η καρέκλα είναι κατάλληλη από τους 6 μήνες μέχρι και την ενηλικίωση.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Κωδικός προϊόντος: ST100138 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Η Tripp Trapp βοηθά στη γρήγορη κοινωνικοποίηση του παιδιού, ενώ του προσφέρει και το καλύτερο εργονομικό ξεκίνημα στη ζωή.
* Το υποπόδιο παρέχει μια στεθερή επιφάνεια για τα πόδια του παιδιού, προσφέροντας ξεκούραση και ηρεμία
* Η άνετη θέση και το υποπόδιο ρυθμίζονται πλήρως σε ύψος και βάθος
* Αργότερα, ο μοναδικός της σχεδιασμός επιτρέπει στο παιδί να την χρησιμοποιεί με ασφάλεια, χωρίς βοήθεια
* Η ανθεκτική κατασκευή της αντέχει στη σκληρή χρήση
* Η πλάτη με τη “διπλή καμπύλη” ακολουθεί τη σπονδυλική στήλη του παιδιού και το τοποθετεί σε μια ξεκούραστη, κάθετη στάση, ιδανική για καλή κυκλοφορία και υγιεινή πέψη.

Αντίθετα με τις ογκώδεις καρέκλες με δίσκους που απομονώνουν τα παιδιά, η Tripp Trapp ταιριάζει απόλυτα με τα περισσότερα τραπέζια. Τα παιδιά μπορούν έτσι να συμμετέχουν πλήρως στα οικογενειακά γεύματα και τις συζητήσεις, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τη φυσιολογική τους ανάπτυξη. Η Tripp Trapp της Stokke είναι εξαιρετικά σταθερή και άρα ιδανική για κάθε είδους δραστηριότητα – παιχνίδι, ζωγραφική, μελέτη. Τα παιδιά νιώθουν άνετα, ξεκούραστα, σίγουρα και πιο δημιουργικά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βάρος 7 kg
Διαστάσεις 46.5 × 47 × 71 cm
BRAND

ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΑΦΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

EN 14988/2006

ΥΛΙΚΑ

ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΟΞΙΑΣ

Video