Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6106036
Ο χρόνος παράδοσης εντός Αττικής είναι σε 3-5 ημέρες καθώς η διανομή βασίζεται στα μέσα της εταιρείας.
  • 0
Όλες οι Κατηγορίες
Ο χρόνος παράδοσης εντός Αττικής είναι σε 3-5 ημέρες καθώς η διανομή βασίζεται στα μέσα της εταιρείας.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6106036

Media & Gallery

καρότσια 2 σε 1

Καρότσια 2 σε 1: 5+1 λόγοι για να τα επιλέξετε

Καρότσια 2 σε 1, η έξυπνη λύση για κάθε μεταφορά του μωρού σας σε εξωτερικό χώρο. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχουν κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γονιών όσον αφορά στην αγορά καροτσιού.

Περισσότερα
κουβέρτες αγκαλιάς

Κουβέρτες αγκαλιάς για το μωρό σας

Κουβέρτες αγκαλιάς, το αξεσουάρ που θα κρατήσει το μωρό σας ζεστό και άνετο μέσα στο καρότσι του κατά την διάρκεια των μεταφορών του ή στην αγκαλιά σας. Αν κι εσείς ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε σπίτι το νέο μέλος της οικογένειάς σας, τότε είναι σημαντικό να προμηθευτείτε τις ιδανικές τόσο σε ποιότητα όσο και σε… ποσότητα.

Περισσότερα
αλλαξιέρες συρταριέρες

Αλλαξιέρες – συρταριέρες για μωρά: Επιλέξτε την ιδανική

Αλλαξιέρες – συρταριέρες για μωρά, τα έπιπλα που κάνουν την διαφορά. Πρόκειται για ένα από τα πιο χρήσιμα έπιπλα του βρεφικού υπνοδωματίου, καθώς προσφέρονται για διπλή χρήση. Αφενός πάνω τους διαθέτουν μία ειδική επιφάνεια η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάζετε το μωρό σας εύκολα και άνετα ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα

Φορμάκια για μωρά: 5+1 πολύτιμα tips για να επιλέξετε

Φορμάκια για μωρά… υπάρχουν πολλά. Γι’ αυτό και η επιλογή τους είναι μία κάπως πιο δύσκολη υπόθεση, ειδικά για τις νέες μανούλες οι οποίες αναζητούν τα καλύτερα. Ποιες είναι όμως όλες εκείνες οι συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας να κάνετε την καλύτερη επιλογή; Τις συγκεντρώσαμε και σας τις παρουσιάζουμε στο κείμενο που ακολουθεί.

Περισσότερα

Κάθισμα φαγητού: 5+1 tips για να επιλέξετε το κατάλληλο

Κάθισμα φαγητού, ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεστε για το τάισμα του μωρού σας. Μόλις φτάσει στη φάση του απογαλακτισμού, τότε θα έρθει η ώρα να ξεκινήσει να λαμβάνει τις πρώτες του στερεές τροφές στο οικογενειακό τραπέζι, μαζί σας.

Περισσότερα

Βρεφικά παιχνίδια: 9+1 μοναδικές προτάσεις

Τα βρεφικά παιχνίδια είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του μωρού σας. Από τη στιγμή που θα έρθει στον κόσμο, το νέο μέλος της οικογένειάς σας θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του με στόχο να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του

Περισσότερα
preloader