15%

ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ “CROOZ” BLACK

1,100.00 935.00


Κωδικός προϊόντος: 51-516-BLK Κατηγορία: Ετικέτα:

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας για τον ερχομό ενός μωρού καταλαμβάνει η αναζήτηση του κατάλληλου καροτσιού. Πολλές προτάσεις υπάρχουν σίγουρα στην αγορά. Όμως η γνώση των χαρακτηριστικών, θα οδηγήσουν στην σωστή επιλογή, Το QUAX CROOZ, είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους παρακάτω λόγους:

  – Διαφέρει από όλα τα καρότσια της αγοράς, καθώς έχει το πολύ εύκολο κλείσιμο – κάτι που απασχολεί και προβληματίζει όλους τους μελλοντικούς γονείς! Πρόκειται λοιπόν για μια πραγματική καινοτομία, καθώς κλείνει με το ένα χέρι, με μια μόνο κίνηση!

  – Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το πολυκαρότσι Crooz, είναι οι άριστες αναρτήσεις που διαθέτει. Με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις η βόλτα για το μωρό γίνεται άνετη και απολαυστική, καθώς απορροφώνται όλοι οι κραδασμοί, που δημιουργούν οι δρόμοι ή τα πεζοδρόμια.

  – Το καρότσι εκτός από την άνετη ανάρτηση, διαθέτει και μεγάλες ρόδες από Gel γεγονός που συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην απορρόφιση όλων των κραδασμών που δημιοργιούνται από το μη ομαλό εδάφος.

  -Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ευέλικτο, ιδανικό για άνετες βόλτες τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο.

  – Διαθέτει ένα πολύ άνετο πορτμπεμπέ, και μάλιστα, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις πορτμπεμπέ της αγοράς, που το καθιστά πολύ άνετο για το μωράκι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως το πρώτο του κρεβατάκι κατά τους πρώτους μήνες (με τη χρήση της κατάλληλης βάσης)

  – Η οδήγησή του κοροτσιού είναι εύκολη καθώς κάποιος μπορεί να κατευθύνει ακόμα και με το ένα χέρι, χάρη στην εννιαία λαβή.

  – Το δερμάτινο χερούλι – λαβή του Quax Crooz stroller έχει 10 διαφορετικές θέσεις ρύθμισης. Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι πολύ σημαντικό καθώς προσαρμόζεται στην σωματική διάπλαση εκείνου που το”οδηγεί”.

  – To Quax Crooz stroller διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη 4 επιπέδων. Η δυνατότητα αυτή δίνει στο μωρό την άνεση που χρειάζεται για να είναι η βόλτα με το καρότσι η αγαπημένη του συνήθεια.

  – Το καρότσι έχει ρυθμιζόμενο στήριγμα ποδιών, ακολουθώντας την ανάπτυξη του μωρού σας.

  – Το κάθισμα του καροτσιού είναι μαλακό και άνετο κάνοντας την βόλτα με το μωρό πολύ ευχάριστη.

  -Το πλατοκάθισμα και πόρτ μπεμπέ διαθέτουν “αεραγωγούς” προκειμένου να περνάει περισσότερος άερας, χαρακηρτιστικό απαραίτητο ιδιαίτερα του καλοκαιρινούς μήνες.

  -Στο σετ συμπεριλαμβάνονται όλα τα περιφερειακά αξεσουάρ του καροτσιού, δηλαδή κάλυμμα βροχής, ποδόσακους για το καρότσι αλλά και το port bebe , κουνουπιέρα, στρώμα για το port bebe, τσάντα αλλαγής και κλειστό καλάθι αποθήκευσης. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για μία έξυπνη αγορά, αφού συνδυαζει ποότητα, καινοτομία και στην τιμή περιλβάνονται όλα τα απαραίτητα για την βόλτα.

  – Το καρότσι διατίθεται είτε με ύφασμα, είτε με οικολογική δερματίνη εξαιρετικής αντοχής, τα οποία διαθέτουν ηλιοπροστασία στους 50 βαθμούς UV. Μπορεί να το βρει κανείς σε πολλά διαφορετικά χρώματα με τους αντίστοιχους συνδυασμούς χρωμάτων για τη λαβή – τιμόνι.

  -Τέλος είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας EN1888:2012

   

   

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Brand

  Επιλέξτε Κατηγορία

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  Κατηγορία: Σύστημα Μεταφοράς- Πολυκαρότσι

  Χώρα Προέλευσης: Βέλγιο

  Διαστάσεις: 98x61x118Υ

  Διαστάσεις κλειστού σκελετού:63x51x31Υ

  Υλικά: Αλουμίνιου, πλαστικό και ύφασμα

  Ρυθμίσεις: Ρυμίσεις θέσης σε χερούλι, κάθισμα, υποπόδιο

  Βάρος σκελετού: 8 κιλά

  Χρήση: Κατάλληλο μέχρι το βάρος των 22 κιλών

  Χρώματα: Διατίθεται σε: Black, Chevron Brown,  Magnet, Moss, Titanium, Eco Stone (οικολογική δερματίνη), Eco Taupe (οικολογική δερματίνη)

  Ασφάλεια: Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ασφαλείας EN 1888:2012

  Εγγύηση: To προϊόν έχει δύο (2) χρόνια εγγύηση

  Επιπλέον Πληροφορίες: Δυνατότητα προσαρμογής του πρώτου καθίσματος αυτοκινήτου στον σκελοτό του καροτσιού

 • Video

  Video