Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6106036
  • 0
Όλες οι Κατηγορίες
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6106036

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά: Τι να προσέξετε

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά & η επιλογή της

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά. Ίσως το σημαντικότερο έπιπλο για το μωράκι σας, το οποίο απαιτεί μεγάλη προσοχή κατά την αγορά! Οι γονείς που περιμένουν το νέο μέλος, προνοούν πολύ καιρό πριν με μια λίστα με όλα όσα πρέπει να αγοράσουν. Πολύ πριν το επίσημο… ντεμπούτο του μικρού τους, οργανώνονται και υπολογίζουν τι ακριβώς θα χρειαστεί. Τι κι αν στην πορεία κάποιες από αυτές τις αγορές της λίστας αναβάλλονται; Η κούνια εσωτερικού χώρου για το μωρό είναι πάντα απαραίτητη. Στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω τις συμβουλές μας για το πώς να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά: Τι να προσέξετε #1

Δώστε βάση μόνο στα δικά σας κριτήρια και τις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τις διαφημίσεις ή το τι σας πρότεινε ο οποιοσδήποτε. Εφόσον η κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά είναι ασφαλής και πληροί όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη. Όλες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί, είναι το ποια ταιριάζει στα «θέλω» σας.

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά: Τι να προσέξετε #2

Προτεραιότητα στην ασφάλεια και τη νέα τεχνολογία. Επιλέξτε μια κούνια που να είναι στιβαρή και να μην μπορεί να αναποδογυρίσει εύκολα. Ασφαλώς, οτιδήποτε σχεδιάζεται για να… λικνίζεται, είναι λιγότερο σταθερό από τα αμετακίνητα έπιπλα, αλλά αυτό έχει αλλάξει δραστικά. Ο σχεδιασμός στις νέες κούνιες έχει εστιάσει στο πώς να μετατοπίζεται το κέντρο βάρους ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα αυτή. Οι παλαιότερης τεχνολογίας κούνιες, όχι πως αναποδογύριζαν εύκολα, αλλά δεν είχαν σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου στηριζόμενες στη λογική αυτή.

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά: Τι να προσέξετε #3

Σκεφτείτε τις εσωτερικές μετακινήσεις και προσαρμογές. Μια κούνια δεν θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο διαρκώς. Πιθανότατα να της αλλάζετε συχνά θέση από το βρεφικό δωμάτιο στο υπνοδωμάτιό σας ή το σαλόνι. Επιπρόσθετα, πρέπει η λειτουργία ‘συν-ύπνου’ να είναι εύκολα προσβάσιμη, με αποσπώμενη πλευρά για ασφαλή προσαρμογή και ρύθμιση ύψους. Επιπλέον, τα ροδάκια είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την εύκολη μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το λίκνο Quax’ Side by Side’ συμπεριλαμβάνει όλα όσα προαναφέραμε, διαθέτοντας έξι ύψη στη βάση του καλαθιού.

Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά: Τι να προσέξετε #4

Προνοήστε για το μέλλον. Όσο το μωράκι σας μεγαλώνει, εκτός από την ανάγκη για περισσότερο χώρο, διαμορφώνονται διαφορετικά και οι απαιτήσεις. Ιδανικά, θέλετε να επιλέξετε ένα έπιπλο που θα τις πληροί για τα πρώτα χρόνια. Το λίκνο Next2Me Forever Side-Sleeping Bedide Cot – Aquarelle, διαθέτει επεκτάσιμες διαστάσεις και προσφέρεται για πολλαπλές χρήσεις από τη γέννηση έως και 4 ετών. Σε ένα και μόνο προϊόν, οι γονείς μπορούν να βρουν 3 λειτουργίες:

  • μια βρεφική κούνια,
  • μια παραδοσιακή κούνια κι επίσης
  • ένα δάπεδο για μικρά παιδιά.

Επιλέξτε την ιδανική κούνια εσωτερικού χώρου για το μωρό σας!

Αν έχετε περισσότερες απορίες γύρω από την ιδανική κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά, μη διστάζετε άλλο! Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας, στην Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι, πλησίον The Mall Athens ή γνωρίστε μας σήμερα κιόλας στο www.thebabycity.gr και ολοκληρώστε τις αγορές σας με:

  • Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς
  • Δωρεάν συναρμολόγηση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6106036

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Κούνια εσωτερικού χώρου για μωρά: Τι να προσέξετε»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο The Baby City Blog.

Μετάβαση στο περιεχόμενο preloader