Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6106036
  • 0
Όλες οι Κατηγορίες
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6106036

Καρότσια 2 σε 1: 5+1 λόγοι για να τα επιλέξετε

Καρότσια 2 σε 1: 5+1 λόγοι για να τα επιλέξετε

καρότσια 2 σε 1

Καρότσια 2 σε 1, η έξυπνη λύση για κάθε μεταφορά του μωρού σας σε εξωτερικό χώρο. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχουν κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των γονιών όσον αφορά στην αγορά καροτσιού. Τι προσφέρουν όμως στην πράξη, ποια είναι τα πιο σημαντικά τους πλεονεκτήματα και γιατί αξίζει και εσείς να τα προτιμήσετε; Μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Τι είναι τα καρότσια 2 σε 1;

Κατά βάση, τα καρότσια 2 σε 1 είναι είναι… καρότσια, τα οποία και χρησιμεύουν για τη μεταφορά του μωρού μέχρι περίπου και την ηλικία των 5 ετών στο δρόμο και το πεζοδρόμιο. Έτσι, οι γονείς, δε χρειάζεται να κουβαλούν ούτε το μωρό κατά την διάρκεια της βόλτας ούτε και τα πράγματά του, καθώς αυτά διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο. Μάλιστα, ρυθμίζονται σε θέσεις ανάλογα με την ανάπτυξη του μωρού.

Επιπλέον όμως, παρέχουν και άλλες επιλογές που τα καθιστούν πολυχρηστικά. Αρκετά από αυτά γίνονται και πορτ – μπεμπέ, δηλαδή μέσα μεταφοράς του βρέφους μέσα και έξω από το σπίτι. Έτσι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε με το πορτ μπεμπέ το μωρό σας, που έχει κοιμηθεί κατά τη βόλτα, χωρίς να το ξυπνήσετε. Μάλιστα, το πορτ μπεμπέ μπορεί να γίνει άριστα και το κρεβατάκι του μωρού σας κατά τους πρώτους 6  μήνες της ζωής του.

Από κει και πέρα, υπάρχουν και τα καρότσια 2 σε 1 που αντί για καρότσι και πορτ μπεμπέ συνδυάζουν καρότσι και καθισματάκι αυτοκινήτου. Αν πάλι αναζητάτε την πιο ολοκληρωμένη λύση, τότε δεν έχετε παρά να στραφείτε στα καρότσια 3 σε 1 που συνδυάζουν τα πάντα, αλλά κοστίζουν κάτι παραπάνω.

Καρότσια 2 σε 1 με πορτ μπεμπέ: Οι δύο τύποι τους

Τα περισσότερα καρότσια 2 σε 1 διαθέτουν καρότσι και πορτ μπεμπέ, όπως είδαμε και πριν. Ωστόσο, αυτού του τύπου τα καρότσια  διαφέρουν μεταξύ τους. Υπάρχουν εκείνα που διαθέτουν ξεχωριστή θέση καροτσιού και καλαθούνα, καθώς και εκείνα στα οποία η καλαθούνα μετατρέπεται σε θέση καροτσιού, ενώνοντας από το κάτω της μέρος δύο ιμάντες.

Γιατί να επιλέξετε βρεφικά καρότσια 2 σε 1;

Σε κάθε περίπτωση, η πιο ολοκληρωμένη λύση της αγοράς είναι τα πολυκαρότσια 3 σε 1 του The Baby City. Ωστόσο, τα βρεφικά καρότσια 2 σε 1 έχουν και αυτά μερικά πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία αξίζει να λάβετε υπόψιν πριν την τελική σας αγορά. Επιλέξτε τα κι εσείς γιατί:

1. Καλύπτουν 2 ανάγκες σε 1

Γιατί να επιλέξετε ένα ξεχωριστό καρότσι και ένα ξεχωριστό πορτ μπεμπέ ή καθισματάκι αυτοκινήτου όταν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο με ένα μόνο αξεσουάρ που να σας καλύπτει πλήρως;

2. Είναι πιο οικονομικά!

Επιλέγοντας καρότσια 2 σε 1, αποκτάτε ουσιαστικά δύο τελείως διαφορετικά είδη μπεμπέ στην τιμή που κοστίζει μόνο το ένα. Έτσι, αγοράζοντας καρότσι 2 σε 1, δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για την αγορά πορτ μπεμπέ ή καθίσματος αυτοκινήτου.

3. Εξοικονομούν και χώρο

Ένα ακόμα θετικό που προσφέρουν τα καρότσια 2 σε 1 είναι πως εκτός από χρήματα εξοικονομούν και πολύτιμο χώρο στο σπίτι σας, καθώς, όπως είπαμε και πριν, έχουμε μόνο ένα αξεσουάρ το οποίο και μετατρέπεται.

4. Είναι εξοπλισμένα με μία σειρά έξτρα αξεσουάρ

Ανάλογα με την εταιρεία κατασκευής τους, αρκετά καρότσια 2 σε 1 διαθέτουν αξεσουάρ όπως ο ποδόσακος ή η τσάντα-αλλαγής στον standard εξοπλισμό. Φυσικά, στο The Baby City θα βρείτε μία πλήρη συλλογή αξεσουάρ σχεδιασμένη για τις ανάγκες σας η οποία και περιλαμβάνει ποδόσακους, κουνουπιέρες, τσάντες αλλαγής, σακίδια πλάτης και ό,τι άλλο χρειαστείτε.

5. Χωρούν σε κάθε πορτ – παγκάζ

Τα καρότσια 2 σε 1 ανοίγουν και κλείνουν εύκολα, ενώ χωρούν ακόμα και στο πιο μικρό πορτ παγκάζ αυτοκινήτου. Έτσι μπορείτε να τα μεταφέρετε με ευκολία με το αυτοκίνητό σας.

+1.   Τα νέα βρεφικά καρότσια 2 σε 1 του The Baby City κάνουν την διαφορά!

Για σας που αναζητάτε το καλύτερο για το μωρό σας, το The Baby City σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή της αγοράς σε βρεφικά καρότσια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Καρότσια 2 σε 1: Τα 7 χαρακρτηριστικά στα οποία πρέπει να δώσετε βάση

Αν έχετε κατασταλάξει στη λύση του καροτσιού 2 σε 1, τότε δεν έχετε παρά να εξετάσετε τις διαθέσιμες επιλογές σας και όσα σας προσφέρουν. Οι άνθρωποι του The Baby City είναι πάντα εδώ για να απαντήσουν στις απορίες σας και να σας καθοδηγήσουν κατάλληλα σε μία αγορά που θα καλύψει άριστα τις ανάγκες σας. Για το λόγο αυτό συγκέντρωσαν και σας παρουσιάζουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά τους τα οποία και ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν. Αυτά είναι:

1. Αφαιρούμενο πλενόμενο ύφασμα

Τα μωρά λερώνονται και λερώνουν. Για το λόγο αυτό, το κάθισμα του καροτσιού σας θα πρέπει να διαθέτει αφαιρούμενο και πλεονόμενο ύφασμα στο στο πλυντήριο.

2. Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβής

Το καρότσι πρέπει να διαθέτει ρυθμιζόμενη χειρολαβή καθ’ ύψος, έτσι ώστε να είναι άνετο στο χειρισμό ανεξάρτητα από το ύψος του χειριστή.

3. Ηλιοπροστασία

Το σκίαστρο είναι σημαντικό να προσφερει όλη τη σκιά και την ιδιωτικότητα που έχει ανάγκη το μωρό σας. Είναι σημαντικό να ανοιγοκλείνει εύκολο και αθόρυβα, έτσι ώστε να μην ενοχλεί το μωράκι.

4. Καλάθι με υψηλές αντοχές βάρους

Το καλάθι που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα πρέπει να συγκρατεί βάρος τουλάχιστον 10 κιλών, έτσι ώστε μαζί με το μωρό σας να τοποθετείται χωρίς άγχος και τα βασικά του αντικείμενα ή και τα ψώνια σας.

5. Μικροί και ευέλικτοι τροχοί

Οι τροχοί του καροτσιού πρέπει να είναι μικροί για άνετη χρήση στην πόλη και ειδικά στα δύσκολα πεζοδρόμια. Προτιμήστε καρότσια με αδιάβροχους και περιστρεφόμενους μπροστινούς τροχούς για καλύτερους ελιγμούς σε κάθε έδαφος.

6. Ποιοτικές αναρτήσεις

Τα ποιοτικά καρότσια ξεχωρίζουν από τις αναρτήσεις τους, οι οποίες και προστατεύουν το παιδί και την ευαίσθητη σπονδυλική του στήλη από τους κραδασμούς.

7. Ελαφρύς σκελετός

Για το τέλος, αφήσαμε το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό ενός καροτσιού, το οποίο και δεν είναι άλλο από το σκελετό του, οποίος πρέπει να είναι εξαιρετικά ελαφρύς, έτσι ώστε να σας εξασφαλίζει μία άνετη εμπειρία κύλισης.

Ανακαλύψτε την κορυφαία γκάμα σε καρότσια 2 σε 1

Αναζητάτε καρότσια 2 σε 1 που θα σας λύσουν τα χέρια σε κάθε διαδρομή & βόλτα με το μωρό σας, χαρίζοντάς του άνεση και ασφάλεια; Στο The Baby City, το premium one stop shop βρεφικών ειδών που κάνει την διαφορά με την ποιότητά του, θα ανακαλύψετε όλες τις νέες προτάσεις των πιο διάσημων brands όπως Quax, Stokke, Bugaboo, Inglesina, Peg Perego και ABC. Ολοκληρώστε τώρα την παραγγελία σας online στο www.thebabycity.gr ή επισκεφθείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους στην διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι, πλησίον The Mall Athens.

 

Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι όλες σας οι παραγγελίες έρχονται με:

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες έως 50€
  • Έως και 12 άτοκες δόσεις για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Παράδοση εντός Αττικής από 3 έως 5 μέρες.

Τηλέφωνο πληροφοριών / παραγγελιών: 210 6106036

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Καρότσια 2 σε 1: 5+1 λόγοι για να τα επιλέξετε»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο The Baby City Blog.

Μετάβαση στο περιεχόμενο preloader