ΜΠΑΝΙΟ & ΒΑΣΗ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΝΕΡΟΥ BEBEJOU CLICK OLLIE

135.98

Ποτέ άλλοτε το μπάνιο του μωρού σας δεν ήταν πιο εύκολο. To thermobath της Bebejou διακρίνεται από τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό του.

Κωδικός προϊόντος: 14.6260118 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Με μια και μόνο ματιά μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία του νερού και να την παρακολουθείτε συνεχώς κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Το thermobath έχει ένα ασφαλές σύστημα αποστράγγισης με τάπα που μπορεί να ανοίξει χωρίς να χρειάζεται να βάζετε τα χέρια σας στο νερό. Ο ειδικός σωλήνας που διαθέτει αποχετεύει το νερό χωρίς να χρειαστεί να σηκώνετε το μπανάκι.

Η βάση μπάνιου της Bebejou σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα μπάνια της Bebejou (Thermobath – Classic) σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε μπάνιο το μωρό σας σε όρθια θέση, χωρίς να ταλαιπωρήσετε τη μέση σας. Για μεγαλύτερη σταθερότητα διαθέτει ειδικό σύστημα κλειδώματος (click) για το βρεφικό μπανάκι. Έχει υποδοχές για να ακουμπήσετε τις πετσέτες. Είναι πτυσσόμενη, εξυπηρετώντας σας ιδιαίτερα κατά την αποθήκευση. Η αντοχή της σε βάρος είναι έως 20 κιλά.

Το βρεφικό μπάνιο με ενσωματωμένο θερμόμετρο είναι κατασκευασμένο με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Τέλος ολοκληρώστε το σετ μπάνιου με τον πλαστικό κάδο μεταφοράς νερού (δεν συμπεριλαμβάνεται).

Καθαρίζετε το μπανάκι μωρού με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι και στη συνέχεια στεγνώνετέ το με
πανί. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ χημικούς καθαριστικούς παράγοντες.

Η βάση μπάνιου της Bebejou σε συνδυασμό, με τα αντίστοιχα μπανάκια της εταιρίας, σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε μπάνιο το μωρό σας σε όρθια θέση, χωρίς να ταλαιπωρήσετε τη μέση σας.

Για μεγαλύτερη σταθερότητα διαθέτει ειδικό σύστημα κλειδώματος (click) για το βρεφικό μπανάκι.

Έχει υποδοχές για να ακουμπήσετε τις πετσέτες.

Είναι πτυσσόμενη, εξυπηρετώντας σας ιδιαίτερα κατά την αποθήκευση.

Η αντοχή της σε βάρος είναι έως 50 κιλά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BRAND