ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ-ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ WARMYPLUS DIGY

69.90


Κωδικός προϊόντος: ML89205 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Καλέστε μας για Διαθεσιμότητα
Share
 • Περιγραφή

  Με τη συσκευή Warmyplus Digy δε χρειάζεται πια να έχετε μια ξεχωριστή συσκευή για κάθε λειτουργία.

  Σας επιτρέπει την αποστείρωση μιας φιάλης και άλλων εξαρτημάτων σε λίγα λεπτά στην ίδια συσκευή στην οποία πραγματοποιείται η θέρμανση. Μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό χρόνο θέρμανσης ή αποστείρωσης και να παρατηρήσετε τον υπόλοιπο χρόνο της διαδικασίας στην οθόνη του.

  Θερμαίνει γρήγορα και με φυσικό τρόπο με χρήση ατμού σε υψηλή θερμοκρασία, ώστε το μητρικό γάλα και οι παιδικές τροφές να βρίσκονται σε θερμοκρασία κατάλληλη για το μωρό, αποφεύγοντας έτσι τα μειονεκτήματα άλλων μεθόδων, όπως του φούρνου μικροκυμάτων.

  Χάρη στην ομοιόμορφη θέρμανση δε χάνονται οι ιδιότητες του μητρικού γάλακτος κατά τη διαδικασία, και επομένως διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες του, ώστε η θερμοκρασία του γάλακτος να μην απέχει πολύ από τη θερμοκρασία του σώματος της μητέρας κατά το φυσικό θηλασμό.

  Ελέγχεται από τρία απλά κουμπιά που επιτρέπουν την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής και τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης ή αποστείρωσης. Απενεργοποιείται αυτόματα για εξοικονόμηση ενέργειας.

  Διαθέτει φωτεινή οθόνη ενδείξεων με ηχητικά μηνύματα γα να σας διευκολύνει στις λειτουργίες του. 

  Περιέχεται κούπα μετρήσεων.

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg