ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ TOMMEE TIPPEE

173.80

Μαγειρέψτε τα πιο υγιεινά φασητά στο μωρό σας με τον ατμομάγεια της Tommee Tippee! Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και για το άλεσμα της τροφής. Περιλαμβάνει 2 προγράμματα μαγειρέματος, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο

 

Κωδικός προϊόντος: ST583000-1-1-1-1-1 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ατμομάγειρας Tommee Tippee

Ο ατμοπαρασκευαστής Tommee tippee® είναι εδώ για να κάνει τα πρώτα βήματα στη στερεα τροφή, όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Μαγειρεύει στον ατμό φρούτα, λαχανικά και κρέας και τα αναμιγνύει σε μια μεγάλη κλίμακα διαφορετικών υφών, γι’ αυτό είναι ιδανικός για όλα τα στάδια ανάπτυξης του μωρού σας.

Ατμός για τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών Εύκολος στη χρήση, ο ατμοπαρασκευαστής βρεφικού φαγητού Tommee tippee® διαθέτει ένα εύχρηστο κουμπί για να επλέξετε τον ατμό ή τη λειτουργία ανάμειξης και ο χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο μαγειρέματός σας ανάλογα με το στάδιο απογαλακτισμού του παιδιού σας.

Ανακατεύοντας διαφορετικές υφές Ο ατμοπαρασκευαστής βρεφικού φαγητού Tommee tippee® ανακατεύει μια σειρά από διαφορετικές υφές και έτσι είναι ιδανικός για όλα τα στάδια ανάπτυξης του μωρού σας. Ξεκινήστε με μικρές ποσότητες πολτοποιημένης τροφής, περάστε σε πιο χονδροειδείς υφές και τέλος, σε μαλύτες μερίδες για να βοηθήσετε το παιδί σας να ακαλύψει τον κόσμο του φαγητού.

Χωρίς μεταφορές, χωρίς σκουπίδια Μόλις ένας κύκλος ατμού τελειώσει, η συσκευή αυτόματα θα ανακατέψει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αλλάξετε δοχεία, μειώνοντας έτσι την ακαταστασία.

  • Μικρός αριθμός εξαρτημάτων, για εύκολο καθαρισμό.
  • Χωρίς Δισφαινόλη Α (BPA), για απόλυτη προστασία.

Το δοχείο του χωράει 500ml και πλένεται εύκολα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

BRAND

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΑΛΕΣΜΑ ΤΡΟΦΗΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

VIDEO