ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΙΧΟΥ MEADOW SET II

88.80

Το αυτοκόλλητο Meadow II με λουλούδια ακουαρέλας, πεταλούδες και μέλισσες είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που θέλουν να εισάγουν μια φυσική και γαλήνια ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο.

Κωδικός προϊόντος: 74.S-MD-S2 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Αυτό το σετ περιλαμβάνει: μεγάλα λουλούδια (10 τεμ.), μικρά λουλούδια (7 τεμ.), πεταλούδες (2 τεμ.), μέλισσες (2 τεμ.). Οι ακριβείς διαστάσεις δίνονται στην τελευταία φωτογραφία.

Ο τρόπος που σχεδιάστηκε ήταν μοναδικός: στο πρώτο στάδιο δημιουργήθηκαν χειροποίητα σκίτσα με ακουαρέλα ολόκληρης της συλλογής και στο επόμενο στάδιο προετοιμάστηκαν υλικά για εκτύπωση με χρήση τεχνολογίας υπολογιστών. Αυτή η προηγμένη διαδικασία έχει κάνει ολόκληρη τη συλλογή μοναδική από κάθε άποψη. Ολόκληρη η σειρά έχει σχεδιαστεί για να εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ τους και να δημιουργούν μια συνεκτική σύνθεση. Το αυτοκόλλητο είναι στερεωμένο με ένα ειδικό ματ laminate που το προστατεύει από τις γρατσουνιές κατά την καθημερινή χρήση και επίσης διευκολύνει το κόλλημα – η μεμβράνη είναι πιο παχιά και ευκολότερη η μεταφορά στον τοίχο.

Οι ακριβείς διαστάσεις δίνονται στην τελευταία φωτογραφία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΥΠΟΣ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ