ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΙΧΟΥ GREY MAP L

117.60

Οι γκρι παγκόσμιοι χάρτες είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα με τη μέγιστη προσοχή και προσοχή στη λεπτομέρεια, διατηρημένα σε υποτονικά σκανδιναβικά χρώματα που δένουν τέλεια με τον χώρο του παιδιού.

Κωδικός προϊόντος: 74.S-WM-G-EN-L Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Αυτό το σετ περιλαμβάνει: ηπείρους, νησιά και πρόσθετα (εκπαιδευτικά) στοιχεία. Το σετ διατίθεται σε 3 μεγέθη: S (90×60 cm), M (130×85 cm), L (180×120 cm).

Οι χάρτες δεν είναι μόνο μια μοναδική διακόσμηση, αλλά και ένας συγκλονιστικός τρόπος μάθησης μέσα από το παιχνίδι. Τα παιδιά μαθαίνουν για τις ηπείρους, τους ωκεανούς και τις κατευθύνσεις του κόσμου, καθώς και για τα μνημεία και τα αξιοθέατα μιας δεδομένης περιοχής ή πολιτείας. Χάρη στα ειδικά πρόσθετα αυτοκόλλητα, μπορούν επίσης να επισημαίνουν μέρη που έχουν ήδη επισκεφτεί ή που θα ήθελαν να πάνε στο μέλλον. Κάθε στοιχείο του χάρτη κόβεται προσεκτικά από το περίγραμμα και κολλιέται χωριστά, γεγονός που διευκολύνει την εφαρμογή, ειδικά στην περίπτωση μεγάλων χώρων. Το μέγεθος του αυτοκόλλητου μετριέται μετά την εφαρμογή του στον τοίχο, ενώ οι ήπειροι βρίσκονται στην κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους. Τα εκπαιδευτικά στοιχεία κόβονται επίσης προσεκτικά, χάρη στα οποία τα παιδιά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν ψαλίδι και μπορούν πολύ εύκολα να τοποθετήσουν το αυτοκόλλητο σε μια συγκεκριμένη θέση στον χάρτη. Το αυτοκόλλητο είναι στερεωμένο με ένα ειδικό ματ laminate που το προστατεύει από τις γρατσουνιές κατά την καθημερινή χρήση και επίσης διευκολύνει το κόλλημα – η μεμβράνη είναι πιο παχιά και ευκολότερη η μεταφορά στον τοίχο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΥΠΟΣ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ