Υπνόσακος για
μωρά: Οδηγός αγοράς και χρήσης!

Υπνόσακος για μωρά

Υπνόσακος για μωρά. Το υπέρ-απαραίτητο αξεσουάρ που θα κρατήσει το μικρό σας άνετο και ζεστό καθώς κοιμάται. Είναι διαθέσιμοι σε πολλά σχέδια και μεγέθη, ανάλογα με το ύψος και το βάρος του μωρού σας. Όμως πριν να τον επιλέξετε και να τον χρησιμοποιήσετε, πρέπει να γνωρίζετε καλά τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τον καθένα. Στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για την επιλογή του κατάλληλου.

Υπνόσακος για μωρά: Τι πλεονεκτήματα προσφέρει;

Όλοι και περισσότεροι γονείς επιλέγουν τον υπνόσακο για μωρά αντί για κουβέρτες που πάντα ενέχουν τον κίνδυνο ασφυξίας και υπερθέρμανσης. Ο υπνόσακος για μωρά είναι ουσιαστικά ένα ρούχο-κουβέρτα που τα κρατά άνετα και σε σταθερή θερμοκρασία καθώς κοιμούνται. Θεωρείται πιο ασφαλής καθώς δεν χρειάζονται κουβέρτες κι επομένως το κεφάλι παραμένει ακάλυπτο με ασφάλεια, μειώνοντας τον κίνδυνο ασφυξίας. Επιπλέον, ο υπνόσακος, επειδή προσφέρει τον ιδανικό ύπνο, γίνεται εύκολα αναγνωρίσιμο μέρος της βρεφικής ρουτίνας. Τέλος, το μωρό σας μπορεί να μεταφέρεται φορώντας τον υπνόσακο και να παραμένει καλυμμένο και προφυλαγμένο.

Ποιος υπνόσακος για μωρά κάνει για το δικό μου;

Το βρεφικό κεφάλι δεν πρέπει να περνά μέσα από την τρύπα του λαιμού όταν ο υπνόσακος είναι κουμπωμένος. Αν αυτό συμβαίνει, τότε ο υπνόσακος για μωρά είναι πολύ μεγάλος. Θυμηθείτε να κάνετε την επιλογή με βάση το βάρος και το ύψος του μωρού σας, ανατρέχοντας στον κάτωθεν πίνακα. Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένες προτάσεις είναι απλές ενδείξεις και σε καμία περίπτωση δεν είναι απόλυτες.

Μέγεθος υπνόσακου

Ύψος μωρού

Βάρος μωρού

0 – 3 μηνών

Έως 62 cm

3.2 – 6.1 kg

3 – 6 μηνών

62 – 68 cm

6.1 – 8.2 kg

6 – 18 μηνών

68 – 86 cm

8.2 – 11.3 kg

18 – 36 μηνών

86 – 98 cm

Από 11.3 kg

 

 

 

 

 

Τι θερμικής ικανότητας πρέπει να είναι ο υπνόσακος για μωρά;

H θερμική ικανότητα στους υπνοσακους για μωρά μετριέται σε κλίμακα TOG (Thermal Overall Grade) η οποία προσδιορίζεται από εργαστηριακή δοκιμή. Όσο υψηλότερη είναι, τόσο πιο ζεστό είναι ένα προϊόν.​ Κομβικής σημασίας για τη συγκεκριμένη μονάδα μέτρησης, είναι φυσικά και η θερμοκρασία δωματίου.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα ποιος υπνόσακος για μωρά είναι ο κατάλληλος ανάλογα με την περίσταση.

 

TOG υπνόσακου για μωρά

Θερμοκρασία δωματίου

3.5 TOG

Για χειμερινούς μήνες και κρύα δωμάτια, κάτω από τους 14 °C.

2.5 TOG

Για όλο το χρόνο και θερμοκρασίες δωματίου μεταξύ 14-20 °C.

1 TOG

Για ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες και θερμοκρασίες δωματίου μεταξύ 20-24 °C.

0.2 TOG

Για καύσωνα, ζεστό καιρό και πολύ θερμές θερμοκρασίες δωματίου, πάνω από 24 °C.

Επιλέξτε τον ιδανικό υπνόσακο για το μωρό σας στο The Baby City

Ο υπνόσακος για μωρά αναμένεται να αγκαλιάζει το μωράκι σας για πολλές ώρες καθημερινά και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Στο The Baby City θα βρείτε την καλύτερη γκάμα της αγοράς από υπνόσακους για μωρά. Επιλέξτε τον κατάλληλο ανάμεσα σε προτάσεις όπως:

  • Ο ergo υπνόσακος που αναπνέει….

Αυτός ο βραβευμένος υπνόσακος μετατρέπεται από έναν μικρό υπνόσακο σε ένα κοστούμι ύπνου με πόδια. Είναι δε ο μοναδικός που φέρει πιστοποίηση από το ‘International  Hip  Dysplasia  Institute’ και έγκριση από την Eczema  Association of Australasia  Inc. Θα τον βρεις σε 3 υπέροχα χρώματα: berries, mint και night sky.

  • Ο υπνόσακος για νεογέννητο που διπλώνει

Υπέροχος υπνόσακος με ένα φιόγκο και κέντημα. Το εσωτερικό του μέρος είναι πολύ ζεστό και άνετο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καλοκαιρινό πάπλωμα. Ανακάλυψέ τον σε μοναδικά χρώματα: Anthracite Gloss, Sparkle Sky, Golden Sand, Grey, Baby Blue, Baby Pink και Golden Chic.

  • Ο υπνόσακος για νεογέννητο που διπλώνει

Υπέροχος υπνόσακος με ένα φιόγκο και κέντημα. Το εσωτερικό του μέρος είναι πολύ ζεστό και άνετο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καλοκαιρινό πάπλωμα. Ανακάλυψέ τον σε μοναδικά χρώματα: Anthracite Gloss, Sparkle Sky, Golden Sand, Grey, Baby Blue, Baby Pink και Golden Chic.

 

+ πολλές ακόμα επιλογές που κάνουν την διαφορά με την ποιότητά τους.

Επιλέξτε τον ιδανικό υπνόσακο για το μωρό σας στο The Baby City!

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας, στην Ανδρέα Παπανδρέου 19 στο Μαρούσι, πλησίον The Mall Athens ή γνωρίστε μας σήμερα κιόλας στο www.thebabycity.gr και ολοκληρώστε τις αγορές σας με:

  • Έως 12 άτοκες δόσεις για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς
  • Δωρεάν συναρμολόγηση.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6106036

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Υπνόσακος για μωρά: Οδηγός αγοράς και χρήσης!»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας ενδιαφέρουν στο νέο The Baby City Blog.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *